چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
علایم حساسیت غذایی
عوامل متعددی باعث ایجاد حساسیت غذایی می شود. علایمی که در خلال یک بازتاب حساسیتی ایجاد می شود به محل واکنش سیستم ایمنی نسبت به عامل حساسیت و واسطه های التهابی درگیر و حساسیت نسوج نسبت به واسطه های خاص بستگی دارد.
پزشکان بر این باورند که بررسی خوراکی های حساسیت زا بهترین شیوه تشخیص واکنش منفی بدن نسبت به حساسیت هاست. متداول ترین شیوه پیدا کردن منشأ حساسیت، استفاده از روش حذف یک یک غذاهاست. در این روش بیمار در یک برنامه رژیم غذایی محدود مواد غذایی معمولی را حذف می کند و به جای آن از غذاهایی استفاده می کند که حساسیت کمتری ایجاد می کند.
در این برنامه غذایی با شروع مجدد مصرف غذاهای حساسیت زا علایم شدید و قابل تشخیص بروز می کند. ثبت دقیق جزئیات بسیار مهم است.به عنوان نمونه میزان نبض مچ دست در بسیاری از مواقع با مصرف یک غذای حساسیت زا تغییر می کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست