چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
اعتماد به نفس فرزندان را تقویت کنید
در دنیای پررقابت امروز، پرورش دادن اعتماد به نفس فرزندان برای این که بتوانند در دنیای سخت و پرهیاهو جایی داشته باشند، ضروری است.
با استفاده از ۷ نکته که در مطلبی از Readers digest درج شده است، می توان اعتماد به نفس فرزندان را افزایش داد.
۱) به او گوش دهید: هنگامی که فرزند شما کارهایی را که در مدرسه انجام داده است تعریف می کند، آیا واقعا به حرف های او توجه می کنید یا این که ذهن شما مشغول است؟
بیشتر والدین وقتی بچه ها حرف می زنند به آن ها بی توجه هستند. این بار به حرف های او خوب توجه کنید و گاه گاه جملات او را تکرار کنید تا او بداند که دارید به حرف هایش گوش می دهید.
۲) مواردی را که برای او اهمیت دارد، کوچک جلوه ندهید.
مواردی که برای شما اهمیت ندارد، شاید برای او بااهمیت باشد. اگر او از این که موفق نشده است در جشن تولد دوستش شرکت کند ناراحت است، آن را سطحی نگیرید. درک کنید مواردی که در دنیای شما اهمیت ندارد، در دنیای او دارای اهمیت است.
۳) از او انتقاد نکنید:
از او برای رفتار ناشایسته اش انتقاد کنید اما شخصیت وی را مورد انتقاد قرار ندهید. اگر او تمایلی ندارد درس بخواند به جای این که او را تنبل خطاب کنید، به او توضیح دهید که رفتار او درست نیست و باید بیشتر تلاش کند. هنگامی که او جواب پس می دهد، نیازی نیست او را فردی بی ادب خطاب کنید. به او بگویید که حرف هایی که زده گستاخانه بوده است و لزومی ندارد با لحن متکبرانه جواب دهد.
۴) دلیل رفتار او را جویا شوید:
هنگامی که حرکت ناشایسته ای از او سرمی زند به جای این که از کوره در بروید، دلیل و علت رفتار او را جویا شوید زیرا که بروز هر رفتار نادرست، علتی دارد.
۵) تحسین کردن:
هر چه قدر می توانید او را تحسین کنید. تحسین کردن با چاپلوسی کردن متفاوت است. بیشتر والدین از این نگران هستند که تحسین کردن باعث مغرور شدن فرزندان می شود، اما تحسین کردن او برای کار خوب می تواند تاثیر خوبی داشته باشد.
۶ )او را به فکر کردن تشویق کنید:
درست نیست که او را به طور مداوم و علیه خواستش وادار به کاری کنید. اگرچه برخی اوقات این کار لازم است اما همیشه این گونه نیست. والدین همیشه توقع اطاعت فوری از فرزندان دارند. اگرچه این امر در نسل گذشته پذیرفتنی بود اما نسل جدید با این موضوع برخورد خوبی نمی کنند.در گذشته لازم نبود کودکان مستقل باشند اما این روزها اوضاع فرق کرده است. پس اگر قصد دارید از فرزند خود بخواهید کاری را انجام دهد یا ندهد بهتر است دلیل قانع کننده ای داشته باشید.
۷) نقاط ضعف او را بشناسید.
اگر فرزندی در ریاضی ضعیف است اما در ورزش قوی است، والدین روی عملکرد او در ریاضی متمرکز می شوند و به ورزش که رشته درسی به حساب نمی آید اهمیت نمی دهند. طبیعی است که بخواهید او در تمامی درس ها موفق باشد اما روی آن فشار نیاورید. به ویژه اگر توانایی خود را در رشته دیگری نشان داده است، او را در رشته مورد علاقه خود تشویق کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست