یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا
نگهداری زعفران
![نگهداری زعفران](/web/imgs/16/1/0azw41.jpeg)
زعفران جزو ادویههای معطری است که باید در جای خشک، دور از نور آفتاب و ظرف دردار نگهداری شود. بهتر است زعفران را هنگام مصرف پودر کنید.
برای مصرف زعفران بعد از پودر کردن آن را با آب جوشیده مخلوط کنید و سپس برای چند دقیقه بگذارید دم بکشد. زعفران دم کرده را می توان برای مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد.
بنا به موارد مصرف، می توانید زعفران را در شیرداغ هم دم کنید.
خوش رنگ کردن غذا
برای خوش رنگ شدن غذا بهتر است ادویه به ویژه زردچوبه را کمی تفت دهید و به غذا اضافه کنید.
برای خوش رنگ شدن قیمه بعد از سرخ کردن پیاز، رب را اضافه کنید و در روغن کمی تفت دهید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم محمدجواد ظریف ایران پزشکیان دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما پلیس راهور شهر تهران
واردات خودرو مالیات خودرو قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال عاشورا سینمای ایران کربلا امام حسین (ع) رسانه ملی سینما موسیقی امام حسین
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
همستر کامبت فیلترینگ امنیت سایبری ویندوز ناسا سامسونگ گوگل موبایل تبلیغات
مغز افسردگی دیابت گرمازدگی کاهش وزن بارداری سلامت روان