سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

لازانیای سبزیجات


● مواد لازم :
▪ خمیر لازانیا: یك بسته
▪ رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپخوری
▪ كرفس و هویج پخته خرد شده : یك دوم پیمانه (از هر كدام )
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم
▪ پنیر گودا و موزارلا: ۲۵۰گرم
▪ …

مواد لازم :

خمیر لازانیا:

یك بسته

رب گوجه فرنگی :

۳ قاشق سوپخوری

كرفس و هویج پخته خرد شده :

یك دوم پیمانه (از هر كدام )

نمك و فلفل :

به میزان لازم

پنیر گودا و موزارلا:

۲۵۰گرم

قارچ :

۲۵۰گرم

سویا:

۱۵۰گرم

پیاز:

۱عدد

كره :

۵۰گرم

طرز تهیه :

پیاز، كرفس و هویج را پس از شستن نگینی كرده و قارچ را ورقه ای خرد می كنیم . سویا را در كمی آب به مدت ۲۰دقیقه قرار می دهیم تا كاملا نرم شود. سپس از آبكش عبور می دهیم . كره را در تابه حرارت داده ، سبزیجات خردشده را به آن اضافه كرده و تفت می دهیم . سویا را نیز به آن اضافه می كنیم . رب را در كره كمی تفت می دهیم.

سپس به همراه مقداری آب ، نمك و فلفل به مواد اضافه می كنیم . مواد آماده را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود. در این فاصله مقداری آب در ظرف مناسبی ریخته ، كمی نمك و روغن مایع به آن اضافه كرده ، روی حرارت قرار می دهیم تا آب بجوشد، سپس خمیر لازانیا را به آب جوش اضافه می كنیم و زمانی كه نرم شد در صافی می ریزیم . ته ظرف پیركس را چرب كرده ، ورقه های لازانیا را در ظرف چیده و روی آن مقداری از مایه ریخته و كمی پنیر رنده شده روی آن می پاشیم ; این كار را در ۳تا ۴ا ردیف تكرار می كنیم . درردیف آخر مواد را با یك ورقه خمیر لازانیا پوشانده و بقیه پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم . فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده ، ظرف را در وسط فر قرار می دهیم و می گذاریم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بماندتا پنیر روی آن طلایی شود.