چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

مانچیگو


مانچیگو

● مواد لازم
▪ پنیر مانچیگو: ۱۰۰ گرم
▪ گوشت دودی با برش‌های نازک
▪ عسل: برای مزه‌دار کردن
▪ پودر قهوه‌ فوری: به میزان لازم
▪ زیتون سیاه: یک مشت
▪ جعفری یا آویشن: برای تزئین
▪ فلفل قرمز: …

مواد لازم

پنیر مانچیگو:

۱۰۰ گرم

گوشت دودی با برش‌های نازک

عسل:

برای مزه‌دار کردن

پودر قهوه‌ فوری:

به میزان لازم

زیتون سیاه:

یک مشت

جعفری یا آویشن:

برای تزئین

فلفل قرمز:

به مقدار لازم

طرز تهیه

گوشت‌های دودی را روی یک تخته قرار دهید و پنیر مانچیکو را ۳گوش مانند یک مثلت کوچک با چاقو برش بزنید. مقداری عسل را روی پنیرها بریزید و همچنین پودر قهوه فوری را روی آن‌ها بپاشید تا جذب عسل شود. یک مشت زیتون سیاه نیز دورتادور پنیر بریزید و گوشت‌های دودی را برای مدتی کم داخل فر قرار دهید تا کمی ترد شوند و پس از چند دقیقه آن را از فر درآورده و در ظرف کنار پنیر و مخلفاتش قرار دهید. وقت آن رسیده تا برگ‌های جعفری یا آویشن را کنار غذا بچینید تا برای سرو آماده شود، از فلفل قرمز در آخر برای پاشیدن روی کل غذا استفاده کنید.