شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خوراک دل و جگر
مواد لازم:
قلوه،
دل و جگر گوسفند،
پیاز داغ نیمه سرخ شده همراه با روغن آن،
سیبزمینی سرخ شده به صورت تکههای بزرگتر از نگینی،
رب گوجهفرنگی،
گرد غوره،
گرد لیمو یا آبلیمو،
نمک،
فلفل،
زردچوبه،
روغن و آب.
روش تهیه:
دل، قلوه و جگر را پس از پاک کردن و شستن به صورت تکههایی بزرگتر از قیمه خرد میکنیم.
دل و قلوه را در پیاز داغ نیمه سرخ کمی تفت میدهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. جگر را هم جداگانه تفت میدهیم.
وقتی دل و قلوه پخت و کمی از آب آن باقی ماند، رب گوجهفرنگی، گرد غوره و جگر را به آن اضافه میکنیم.
چند دقیقه دیگر که پخت و به روغن افتاد، سیبزمینی سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. غذا آماده است. این غذا با نام سنتی «جغوربغور» شناخته شدهتر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان انتخابات شورای نگهبان حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا باران فضای مجازی هلال احمر آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن بانک مرکزی تورم قیمت دلار دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه موبایل تلفن همراه عکاسی
استرس کبد چرب فشار خون گرما