جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک تیرامیسو


کیک تیرامیسو

● مواد لازم :
▪ کیک اسفنجی۸ تخم‌مرغی: یک عدد
▪ خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
▪ پنیر خامه‌ای:۴۰۰ گرم
▪ پودر شکر: ۱۵۰ گرم
▪ ژلاتین: ۸ ورق
▪ پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ قهوه فرانسه: یک فنجان …

مواد لازم :

کیک اسفنجی۸ تخم‌مرغی:

یک عدد

خامه فرم گرفته:

۳۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای:

۴۰۰ گرم

پودر شکر:

۱۵۰ گرم

ژلاتین:

۸ ورق

پودر نسکافه:

۲ قاشق غذاخوری

قهوه فرانسه:

یک فنجان شیرین شده

شکلات رنده شده:

به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا کیک اسفنجی را دور تا دور با فاصله ۲ سانتی‌متری از لبه برش داده و روی کیک را به شکل درب از روی کیک می‌بریم و برمی‌داریم. داخل کیک را به آرامی با دست خالی کرده به شکلی که جداره کیک آسیب ندیده و پاره نشود. ژلاتین‌ها را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند، سپس ژلاتین را داخل صافی ریخته تا آب آن‌ها خارج شود. بعد از آن داخل ظرفی فلزی روی حرارت غیرمستقیم قرار می‌دهیم تا ژلاتین ذوب شود. پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده، شکر و نسکافه را نیز با یکدیگر آسیاب و الک می‌کنیم. پودر حاصل را با ژلاتین به مواد پنیر اضافه کرده و با همزن برقی چند ثانیه مواد را مخلوط می‌کنیم. داخل کیک اسفنجی را با قهوه‌ تر کرده و کرم را وسط کیک می‌ریزیم و به‌مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از این‌که از یخچال خارج کردیم اطراف کیک را با خامه فرم گرفته تزئین می‌کنیم تا محل اتصال بین کیک و کرم زیباتر به‌نظر می‌رسد.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir