پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
ویژه شب یلدا / کاپ کیک هندوانه
مواد لازم:
هندوانه له شده: 1 پیمانه
آرد: 220 گرم
کره: 125 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق سوپ خوری
شکر: 165 گرم
آب هندوانه: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا داخل قالب کاپ کیک را کاغذ مخصوص کاپ کیک می گذاریم. سپس کره و شکر را با همزن می زنیم تا سبک و سفید شود. تخم مرغ ها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.
2. مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپ کیک می ریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتی متر خالی باشد؛ سپس کاپ کیک ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته شود. دمای فر باید 180 درجه سانتی گراد باشد.
برای تزئین کاپ کیک هندوانه: ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب می زنیم و برای تزیین روی کیک ها می گذاریم.
نکته: خمیر فوندانت را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگ های مختلف موجود است. البته خودتان هم می توانید رنگ آمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست