دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

خوراک کنجد و ماکارونی


خوراک کنجد و ماکارونی

از این سالاد می‌توان به‌عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد، مخصوصا در ماه‌های گرم سال می‌توانید هنگام ناهار از آن استفاده کنید.
● مواد لازم
(برای ۴ نفر سرو می‌شود)
▪ سینه مرغابی …

از این سالاد می‌توان به‌عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد، مخصوصا در ماه‌های گرم سال می‌توانید هنگام ناهار از آن استفاده کنید.

مواد لازم

(برای ۴ نفر سرو می‌شود)

سینه مرغابی بدون استخوان:

۲ عدد (اگر طعم مرغابی را دوست ندارید، می‌توانید از سینه مرغ استفاده کنید)

روغن:

یک قاشق غذاخوری

لوبیا سبز:

۱۵۰ گرم

هویج:

۲ عدد

رشته ماکارونی تخم‌مرغی متوسط:

۲۲۵ گرم

پیازچه:

۶ عدد

مواد لازم برای آماده‌کردن سینه مرغابی قبل از پخت

روغن کنجد:

یک قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط:

یک قاشق چایخوری

گشنیز خورد‌شده:

یک قاشق غذاخوری

سس مخصوص

سرکه سفید:

یک قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای (این نوع شکر در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود می‌باشد اما اگر در دسترس نبود، می‌توان از شکر معمولی استفاده کرد):

یک قاشق چایخوری

سس سویا:

یک قاشق چایخوری

سیر رنده‌شده:

یک حبه

کنجد (تفت داده‌شده):

یک قاشق غذاخوری

روغن مایع:

۳ قاشق غذاخوری

روغن کنجد:

۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه

۱) سینه‌های مرغابی و یا مرغ را خیلی ظریف برش دهید و در یک ظرف ته‌گود قرار داده، سپس موادی را که ذکر شد، برای آماده‌کردن سینه مرغابی با یکدیگر خوب مخلوط کنید و آن را درون ظرف حاوی سینه‌های مرغابی بریزید. هنگامی که یک لایه از مواد، کاملاً به سینه‌های مرغابی چسبید و کاملاً به مواد آغشته شدند، آنها را درون پلاستیک‌های فریزی کوچک‌شده قرار دهید و به‌مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۲) روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از اینکه روغن کاملاً داغ شد، سینه‌های مرغ را درون ظرف قرار دهید و به‌مدت ۳ تا ۴ دقیقه آنها را تفت دهید تا کاملاً پخته شوند و سپس آنها را کنار بگذارید.

۳) رشته‌های ماکارونی را در یک ظرف آب و نمک در حال جوش بریزید و صبر کنید تا آنها کاملاً نرم و پخته شوند، سپس آنها را آبکشی کنید. سپس هویج و لوبیاسبز را به حالت بخارپز آماده کنید. دقت کنید که آنها کاملاً نرم و پخته باشند، سپس سبزیجات و رشته‌های ماکارونی را در یک کاسه بریزید.

۴) در یک ظرف سرکه، شکر، سس سویا، سیر و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس پودر فلفل را به آب اضافه کنید و روغن را روی آن بریزید.

۵) سس آماده شده را روی رشته‌ها بریزید و خوب به هم بزنید. سپس لوبیا، هویج و پیازچه‌های خرد‌شده و سینه‌های خرد‌شده مرغابی را با رشته‌ها مخلوط کنید، سپس برگ‌های سبز و ریز گشنیز را روی سالاد بپاشید.