سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پنیر خامه ای و پنگوئن های زیتونی


پنیر خامه ای و پنگوئن های زیتونی

اگر مهمانی دارید و دنبال ایده های سریع برای درست کردن پیش غذا یا خوراک مختصر هستید ما برایتان یک پیشنهاد داریم.

اگر مهمانی دارید و دنبال ایده های سریع برای درست کردن پیش غذا یا خوراک مختصر هستید ما برایتان یک پیشنهاد داریم. این پنگوئن ها هم خوشمزه اند و هم ظاهر خیلی بانمکی دارند. برای درست کردن اینها به زیتون بی دانه سیاه، هویج، پنیر خامه ای و خلال دندان نیاز دارید.

ابتدا باید هر زیتون را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با گذاشتن مقداری پنیر خامه ای در مرکز به هم متصل کنید. سپس یک قسمت کوچک از هویج گرد شده را به شکل مثلثی بریده و زیتون پر شده با پنیر را روی آن قرار دهید.

سپس یک زیتون دیگر برداشته و با یک برش کوچک قسمت اضافی هویج را به جای نوک پرنده در بخش برش خورده قرار دهید. یک خلال دندان را داخل سر پنگوئن کرده و از داخل پنیر خامه ای و بدن پنگوئن و سپس پاهایش رد کنید. حالا می توانید پنگوئن های پنیری را سرو کنید.