دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

نکات تغذیه ای مهم برای بیماران ایدزی


نکات تغذیه ای مهم برای بیماران ایدزی

مصرف برخی از انواع مواد خوراکی برای مبتلایان به ایدز خطرناک تراست.

مصرف برخی از انواع مواد خوراکی برای مبتلایان به ایدز خطرناک تراست.

به طور کلی مواد غذایی که بیشتر احتمال آلوده شدن به باکتری ها و ویروس های مضر را دارد به دو گروه تقسیم می شود که عبارت است از:

* سبزی و میوه های تازه و خام

* برخی محصولات حیوانی همچون شیر، پنیر، تخم مرغ خام یا عسلی و گوشت خام. خطری که می تواند مصرف این مواد خوراکی در بدن ایجاد کند به منشاء و چگونگی فرآوری، نگهداری و آماده سازی ماده غذایی مربوط می شود.

* شست وشوی مناسب دست ها و ظروف تهیه غذا: باکتری می تواند در تمام فضای آشپزخانه منتشر شود و به دست ها، سطوح مخصوص برش غذا و وسایل آشپزخانه و مواد خوراکی نفوذ کند.

* جداسازی مواد غذایی از یکدیگر: گوشت خام باید از دیگر مواد خوراکی جدا شود. ترکیبات مسمومیت زا می تواند به راحتی از برخی مواد غذایی آلوده به غذاهای دیگر منتقل شود.