جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

برای خانم ها


برای خانم ها

▪ در مخارج خانه برنامه‌ریزی درست و صرفه‌جویی به دور از خساست انجام دهید و از این طریق در ماه مقداری پول هر چند ناچیز پس‌انداز کنید.
▪ در مسایل اقتصادی خانواده آدمی حسابگر باشید …

در مخارج خانه برنامه‌ریزی درست و صرفه‌جویی به دور از خساست انجام دهید و از این طریق در ماه مقداری پول هر چند ناچیز پس‌انداز کنید.

در مسایل اقتصادی خانواده آدمی حسابگر باشید و هیچ‌گاه بدون فکر چیزی را نخرید.

در هنگام انجام کار منزل از فکر و خیال بیهوده بپرهیزید و ذهنتان را متمرکز کنید. چون در غیر این صورت به مرور زمان به کدبانویی تنبل و نامنظم تبدیل خواهید شد.

در هنگام انجام دادن کارها، پس از استفاده از هر وسیله بلافاصله آن را به دقت تمیز کرده و در جای خود قرار دهید.

برای صرفه‌جویی در پول و وقت بهتر است همیشه خرید خود را برای یک ماه به طور کلی انجام دهید.

دکوراسیون منزل را هرازگاهی تغییر دهید.

از برداشتن اشیای سنگین خودداری کنید.

نداشتن هدف، شما را به سوی بی‌حوصلگی سوق می‌دهد. شما باید همیشه برنامه زندگی خود را طوری طرح‌ریزی کنید که هر روز از روز قبل بهتر و هیجان‌انگیزتر باشد. هرگز از دیگران انتظار نداشته باشید که بی‌حوصلگی شما را از بین ببرند.

مشکلی به نام پاک کردن مرغ

خیلی از خانم‌های خانه‌دار به خصوص تازه عروسان با پاک کردن مرغ مشکل دارند، گرچه در حال حاضر خیلی از مرغ‌فروشی‌ها خودشان مرغ پاک می‌کنند و تحویل مشتری می‌دهند، اما حالا در نظر داشته باشید مرغ درسته را می‌خواهید پاک کنید و کمترین زمان را می‌خواهید برای آن به کار ببرید.

ابتدا پوست مرغ را جدا کرده سینه‌مرغ را از طول نصف کنید و هر چه درون شکم آن است به خصوص جگرهای چسبیده به استخوان پشت و سینه را در آورید، سپس مرغ را خوب بشویید. برای قطعه کردن مرغ ابتدا ران‌ها و بعد بال‌ها و گردن را جدا کنید، سپس پشت مرغ را از طول به دو نیم کرده و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید.

ران و سینه را به اندازه هر وعده در پاکت فریزر بگذارید و بال‌ها، گردن و استخوان‌های پشت مرغ را برای سوپ بسته‌بندی کنید. اگر می‌خواهید مرغ را به صورت درسته استفاده کنید، سینه مرغ را تا استخوان جناق بشکانید و از همان قسمتی که باز است درون شکم مرغ را خالی و تمیز کنید، سپس آن را با دقت شسته و بسته‌بندی کنید.

جوجه‌کباب خانگی

برای تهیه جوجه‌کباب، گوشت‌های سینه و ران را از استخوان جدا کنید. گوشت‌های قطعه‌قطعه شده را با سس مخصوص (نصف استکان روغن زیتون، نصف قاشق چایخوری زعفران، یک عدد پیاز خلال شده، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه) در ظرف گودی مخلوط کنید، پس از نیم ساعت مخلوط را در داخل پاکت فریزر ریخته و بسته‌بندی کرده و در فریزر قرار دهید.

جلوی پرش روغن را بگیرید

وقتی شما مشغول سرخ کردن ماهی، سیب‌زمینی یا چیزهای دیگر هستید ذرات روغن از ماهیتابه به اطراف می‌پرد. برای رفع این مسئله اولا موادی را که می‌خواهید سرخ کنید کاملا خشک نمایید. ثانیا قبل از سرخ کردن، مقدار کمی نمک در روغن داغ بریزید تا ذرات آن بیرون نپرد.

وارفتن کتلت!

این وارفتن کتلت از آن داستان‌هایی است که خیلی از شما خانم‌ها با آن مشکل دارید، اگر دوست دارید، کتلت شما وا نرود، ابتدا:

۱) برای درست کردن کتلت سعی کنید آب پیاز و سیب‌زمینی را بگیرید، با این کار هم کتلت طعم بهتری خواهد یافت و هم از وارفتن آن جلوگیری می‌شود.

۲) برای تهیه کتلت به جای تخم‌مرغ از آرد نخودچی استفاده کنید و برای ایجاد چسبندگی، کتلت را بیشتر ورز دهید.

برای جلوگیری از وارفتن «کوفته» به مایه کوفته آرد نخودچی و تخم‌مرغ اضافه و حرارت زیر ظرف را زیاد کنید، این کار باعث می‌شود کوفته‌ها، در آب وا نرود.

روش صحیح سرخ کردن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی سرخ کرده از آن دست غذاهایی است که وقتی شما زمان کمی دارید، آن را برای اهالی خانه سرخ و با سس‌های قرمز و سفید میل می‌کنید، اما خیلی از شما خانم‌های خانه‌دار و کدبانوهای ایرانی بارها شده شکایت می‌کنید. آن چیزی که انتظار داشتیم نشد، مثلا خیلی بی‌نمک یا خیلی سرخ می‌شود، روغن را چقدر باید ریخت یا از همه مهم‌تر سیب‌زمینی‌تان ترد نمی‌شود. حالا روش صحیح سرخ کردن سیب‌زمینی را بخوانید:

ابتدا سیب‌زمینی را پوست گرفته و خلال کنید، سپس آن را در آب سرد شسته و کاملا خشک کنید. ظرف نسبتا گودی را انتخاب کرده و تا نیمه روغن مایع بریزید. بعد از گرم شدن روغن، کمی نمک به آن اضافه و حرارت را زیاد کنید. سیب‌زمینی‌ها را داخل آن بریزید، پس از پنج دقیقه سیب‌زمینی‌های سرخ شده روی روغن قرار می‌گیرد، سیب‌زمینی را از روغن بگیرید و سپس سرو کنید، نه این‌که با روغن اضافه در دیس بکشید.