چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ بیسکویت


پودینگ بیسکویت

▪ مواد لازم:
- شیر- ۲ و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ- ۲عدد
- بیسکویت خرد شده دایجستیو (یا هر نوع دیگر)- ۳پیمانه
- شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه
- پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری
- نمک- یک چهارم …

مواد لازم:

- شیر- ۲ و یک چهارم پیمانه

- تخم مرغ- ۲عدد

- بیسکویت خرد شده دایجستیو (یا هر نوع دیگر)- ۳پیمانه

- شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه

- پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

- نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

- کشمش- نصف پیمانه

- یک قوطی شیر عسل آماده

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید. شیر را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. شکر و کشمش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرف پیرکس مناسب خرده های بیسکویت را بریزید؛ سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را روی آن بریزید. روی آن شیرعسل و سپس کشمش ها و کمی پودر دارچین بریزید. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا خود را بگیرد.