چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ بیسکویت
مواد لازم:
- شیر- ۲ و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ- ۲عدد
- بیسکویت خرد شده دایجستیو (یا هر نوع دیگر)- ۳پیمانه
- شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه
- پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری
- نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
- کشمش- نصف پیمانه
- یک قوطی شیر عسل آماده
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید. شیر را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. شکر و کشمش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرف پیرکس مناسب خرده های بیسکویت را بریزید؛ سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را روی آن بریزید. روی آن شیرعسل و سپس کشمش ها و کمی پودر دارچین بریزید. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا خود را بگیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست