چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
راگوی مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ یا بوقلمون بدون استخوان :
۶۰۰ گرم، خیسانده
هویج متوسط:
یک عدد، حلقه حلقه
سیب زمینی متوسط:
یک عدد، نگینی درشت
روغن:
۴ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند:
یک عدد، ساطوری
سیر رنده شده:
یک حبه
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
ریحان:
چند برگ
روش تهیه
۱. لوبیا را با یک لیتر آب حدود یک ساعت بپزید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده، مرغ را در قابلمه ریخته و ۵ دقیقه تفت دهید ، سپس هویج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳-۴ دقیقه دیگر ادامه دهید. رب را نیز اضافه کرده و پس از یکی، دو دقیقه یک لیتر آب روی آن ریخته، لوبیا را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته یک ساعت غذا را بپزید.
۳. در ۲۰ دقیقه آخر پخت سیب زمینی را اضافه کنید، در قابلمه را برداشته و شعله را اندکی زیاد کنید تا سیب زمینی بپزد و لعاب دهد و آب راگو تبخیر شود. هنگام اضافه کردن سیب زمینی، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و هنگام سرو برگ های ریحان را روی غذا بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست