پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
فلافل اسفناج و عدس
مواد لازم برای تهیه فلافل:
عدس (قرمز یا قهوه ای ):
سه چهارم پیمانه
آب:
۳ قاشق غذاخوری
اسفناج ریز خرد شده:
۳ و نیم پیمانه
پیازچه خرد شده:
۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده:
یک قاشق غذاخوری
آرد:
۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر:
یک هشتم قاشق مرباخوری
سیر له شده:
یک حبه
روغن:
۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
مواد لازم برای تهیه سس:
آب:
نصف پیمانه
آب لیمو:
۲ قاشق غذاخوری
شکر:
یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر زیره:
نصف قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل:
نصف قاشق مرباخوری
خرما بدون هسته:
۴ عدد
نمک و فلفل:
به میزان کافی
آلو بدون هسته:
۴ عدد
طرز تهیه:
عدس را بشویید و به مدت ۸ ساعت خیس کنید. عدس را آب کش کنید و همراه با اسفناج، ۳ قاشق آب اسفناج، پیازچه، جعفری، آرد، نمک و فلفل، بکینگ پودر و سیر در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یک دست شود. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مواد را قاشق قاشق مانند کوکو در روغن بریزید و هر ۲ طرف آن را سرخ کنید تا تمام مواد تمام شود. برای تهیه سس، تمام مواد را در مخلوط کن بزنید و با فلافل داغ سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۴۰ گرم آلو:
کالری:
۱۰۰
کربوهیدرات:
۲۷ گرم
فیبر غذایی:
۳ گرم
قند:
۱۸.۳ گرم
چربی:
۰.۲ گرم
پروتئین:
۱.۱ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست