جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

کیک هویج زنجبیلی


کیک هویج زنجبیلی

● مواد لازم:
۱) ۴ عدد تخم مرغ کمی زده شده
۲) ۲ پیمانه آرد
۳) یک پیمانه شکر
۴) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۵) نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
۶) یک چهارم قاشق چای خوری نمک
۷) ۴ پیمانه هویج رنده …

مواد لازم:

۱) ۴ عدد تخم مرغ کمی زده شده

۲) ۲ پیمانه آرد

۳) یک پیمانه شکر

۴) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

۵) نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

۶) یک چهارم قاشق چای خوری نمک

۷) ۴ پیمانه هویج رنده شده

۸) دو سوم پیمانه روغن نباتی مایع

۹) یک چهارم پیمانه آب پرتقال

۱۰) ۲ قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده تازه و یا سه چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل

۱۱) یک پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده

۱۲) ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای

۱۳) ۲۰۰ گرم کره

۱۴) مقداری پودر قند

۱۵) یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

طرزتهیه کیک:

۱) فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن و تنظیم و ۲ قالب گرد کیک ۲۲ سانتی متری را با کاغذ روغنی آماده کنید.

۲) در ظرفی آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط و الک کنید و به مخلوطی از تخم مرغ زده شده و گردو اضافه کنید.

۳) مایع کیک را در ۲ قالب به طور مساوی بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید و در صورت تمیز در آمدن، کیک آماده است. ۴- برای تهیه خامه، پنیر خامه ای و کره را هم بزنید تا نرم و پفکی شود و سپس وانیل و پودر قند را به میزان لازم اضافه کنید و هم بزنید و کیک را تزئین کنید.