چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

دسر مخصوص بیماران دیابتی


دسر مخصوص بیماران دیابتی

● مواد لازم (برای هشت نفر)
▪ شکر رژیمی معادل یک سوم فنجان شکر
▪ دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▪ یک هشتم قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ یک هشتم قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ نصف فنجان آب …

مواد لازم (برای هشت نفر)

شکر رژیمی معادل یک سوم فنجان شکر

دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

یک هشتم قاشق چایخوری پودر جوز هندی

یک هشتم قاشق چایخوری پودر دارچین

نصف فنجان آب

دو و یک چهارم فنجان هلوی پوست‌کنده و یخ زده

دو نیم فنجان شیر بدون چربی سرد

یک بسته ۲۸ گرمی پودر پودینگ وانیلی بدون شکر

هشت عدد نان تارت یا بیسکوییت مخصوص بیماران دیابتی

طرز تهیه:

در یک قابلمه کوچک، شکر رژیمی، نشاسته ذرت، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به آن اضافه کرده و‌آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود.

دو فنجان هلو را به آن افزوده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پس از گذشت دو دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود.

نصف فنجان هلو را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید. در یک کاسه بزرگ شیر و پودر پودینگ را با هم مخلوط کرده و برای مدت دو دقیقه با همزن بزنید.

دو دقیقه به ترکیب حاصل استراحت داده و سپس آن‌را روی پوره هلو بریزید. کمی از ترکیب اولیه با قاشق درون نان تارت ریخته و سپس ترکیب پودینگ را روی آن اضافه کنید. تارت‌ها را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. روی تارت‌ها را با برش‌های هلو تزئین کنید.

ارزش غذایی هرتارت

۱۷۴ کالری

چربی پنج گرم (چربی اشباع شده یک گرم)

کلسترول یک میلی‌گرم

سدیم ۳۱۴ میلی‌گرم

کربوهیدرات ۲۸ گرم

فیبر دو گرم

پروتئین سه‌گرم