دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

طالبی، گنجینه‌ای از مواد مغذی


طالبی، گنجینه‌ای از مواد مغذی

«طالبی»، یکی از بهترین منابع حاوی ویتامینAوC محسوب می‌شود و سرشار از پیش فاکتور «بتاکاروتن» است که در بدن به ویتامینA تبدیل می‌شود.
این میوه همچنین یکی از منابع اصلی حاوی ویتامینC …

«طالبی»، یکی از بهترین منابع حاوی ویتامینAوC محسوب می‌شود و سرشار از پیش فاکتور «بتاکاروتن» است که در بدن به ویتامینA تبدیل می‌شود.

این میوه همچنین یکی از منابع اصلی حاوی ویتامینC است اما علاوه بر این دو ویتامین حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، یُد و انواع ویتامین‌های گروهB نیز می‌باشد. مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌هایAوC خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن مثل بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان را کاهش می‌دهد.

همچنین وجود مجموعه‌ای از انواع ویتامین‌های گروهB در این میوه آن را به یک ماده بسیار مفید برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. به نوشته ارگانیک‌نیوز؛ «طالبی» خواص درمانی متنوعی دارد مانند اینکه؛ اشتهاآور، مدر، نرم‌کننده روده‌ها، ملین و همچنین موجب طراوت و شادابی پوست بدن می‌شود. مصرف طالبی بعد از غذا به درمان کم خونی کمک می‌کند. این میوه همچنین برای مبتلایان به سِل ریوی دارند مفید است.

برخی از متخصصان معتقدند؛ گوشت طالبی برای تسکین سوختگی‌های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است. با این حال پزشکان توصیه می‌کنند کسانی‌که به بیماری دیابت مبتلا هستند در مصرف طالبی احتیاط کنند تا جایی‌که شاید به توصیه متخصص مجبور شوند به دلیل قندِ بالا از مصرف آن خودداری کنند.

همچنین مصرف زیاد این میوه برای مبتلایان به ورم معده توصیه نمی‌شود چون ممکن است علائم آنها را تشدید نماید.