جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
سبزیجاتی که پس از پخت سالم تر می شوند
گوجهفرنگی
گوجهفرنگی مواد مغذی و ویتامین c و لیکوپن زیادی دارند. لیکوپن فیتوکمیکالی است که رنگ قرمز و خواص آنتی اکسیدانی را به گوجه داده است. بخارپز کردن یا پختن گوجهفرنگی روشی برای بالا بردن مقدار لیکوپن است. تحقیقات نشان دادهاند لیکوپن خطر سرطان را کاهش میدهد، سلامت قلب را بهبود میبخشد و واکنش عصبی را بهتر میکند.
بروکلی
بروکلی از سبزیجات چلیایی است که خواص آنتی اکسیدان زیادی دارد. همچنین منبعی غنی از لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی خطر سرطان را با کاهش التهاب رگهای خونی کم میکنند. بروکلی یک سبزی سم زدا است. پختن بروکلی آزادسازی کارتنوئیدها را سرعت میدهد. کارتنوئیدها پروتئین زیادی دارند و در زمان پخت پروتئین بیشتری آزاد میکنند.
پختن بروکلی کارتنوئیدهایی مانند لوتئین و فیتون را بهبود میبخشند. تحقیقات نشان دادهاند فیتون ها خطر سرطان پروستات را کم کرده، سلامت قلب را بهبود بخشیده و التهاب رگهای خونی را کاهش میدهد.
هویج
هویج منبعی غنی از بتاکاروتن، فیبر و ویتامینها و مواد معدنی فراوان است. هویج به خاطر مقدار زیاد ویتامین A و بتاکاروتن خواص آنتی اکسیدانی برای سلامت دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه