یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه وافل شکلاتی


طرز تهیه وافل شکلاتی

وافل یکی از شیرینی های پر طرفدار است که به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. وافل شکلاتی یک ترکیب عالی برای استفاده در کنار دوستانتان می باشد.

مواد لازم

برای وافل:

آرد 1/2 1 پیمانه

بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری

نمک 1/2 قاشق غذاخوری

شکر 1/2 پیمانه

پودر کاکائو تلخ 3 قاشق غذاخوری

شیر 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

کره ذوب شده 4 قاشق غذاخوری

برای سس:

کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری

شکر 3/4 پیمانه

عصاره وانیل 1/2 قاشق چای خوری

شیر 1 قاشق چای خوری

اطلاعات مواد مغذی

226 کالری

7.7 گرم چربی

36.1 گرم کربوهیدرات

4.4 گرم پروتئین

54 گرم کلسترول

طرز تهیه: دستگاه وافل ساز را از قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ و کره را به مواد اضافه کنید تا مخلوطی نرم به دست بیاید.

برای تهیه سس، کره نرم شده، شکر، عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. سس باید سفت باشد.

مخلوط را بر روی دستگاه وافل ساز بریزید. پخت را تا قهوه ای-طلایی شدن مخلوط ادامه دهید.

وافل ها را با سس غلیظ دلخواه خود سرو نمایید. می توانید از شیره طلائی یا مرباهای غلیظ استفاده کنید.

برای: 10 نفر

حاضر است در : 15 دقیقه

وعده: صبحانه, عصرانه