دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

به سالادتان نعناع اضافه کنید


به سالادتان نعناع اضافه کنید

این سالاد به‌دلیل نداشتن فلفل دلمه‌ای، اصلیتش به آشپزی آمریکای جنوبی برمی‌گردد، البته در صورتی که در دستور تهیه آن فلفل دلمه‌ای سبز و زیتون‌های درسته و روغن‌زیتون وجود …

این سالاد به‌دلیل نداشتن فلفل دلمه‌ای، اصلیتش به آشپزی آمریکای جنوبی برمی‌گردد، البته در صورتی که در دستور تهیه آن فلفل دلمه‌ای سبز و زیتون‌های درسته و روغن‌زیتون وجود داشته باشد، می‌توان آن را متعلق به یونان و در صورت‌داشتن فلفل دلمه‌ای قرمز، آن را یک سالاد مکزیکی دانست....

برای هر چه خوشمزه‌تر‌کردن این سالاد بهتر است نکته‌های زیر را رعایت کنید:

۱.از آنجا که این سالاد شامل ذرت و نخودفرنگی است (که هر دو نفاخ هستند)، بهتر است علاوه بر آویشن، کمی پودر نعناع خشک یا چند برگ خرد‌شده نعناع تازه را به سایر مواد اضافه کنید. به این ترتیب هم هضم این سالاد برای بچه‌ها راحت‌تر خواهد بود و هم تا حدودی نفخ آنها گرفته خواهد شد.

۲.برای مزه‌دار‌کردن این سالاد، هرگز از سس مایونز استفاده نکنید به‌خصوص اگر این سالاد را برای فرزندتان تهیه می‌کنید. پیشنهاد من، مصرف مقداری ماست کم چرب است زیرا علاوه بر انرژی تا حدودی پروتئین و املاح هم دارد.

۳.از آنجا که بچه‌ها علاقه فراوانی به ذرت و هویج نشان می‌دهند و کمتر از خوردن نخودفرنگی لذت می‌برند، بهتر است این سالاد را با مقدار کمتری نخودفرنگی و مقدار مشخصی ذرت تهیه کنید. زیرا زیاده‌روی در مصرف ذرت نیز باعث دریافت بیش از اندازه انرژی و نهایتا اضافه‌وزن خواهد شد.

۴.این سالاد به‌دلیل داشتن انواع موادغذایی نشاسته‌ای و پروتئینی یک سالاد سنگین است و بهتر است آن را برای عصرانه فرزندتان تهیه و سرو کنید و از همراه‌کردن آن با غذایی دیگر بپرهیزید.

۵.برای آنکه علاقه فرزندتان را به خوردن این سالاد افزایش دهید، شنیسل مرغ را به صورت مربع‌های کوچک درآورید و پس از سرخ‌کردن، روی سالاد بریزید.

۶.با این کار خواهید دید او به خوردن علاقه بیشتری نشان می‌دهد.

۷.اگر از کنسرو ذرت یا نخودفرنگی برای تهیه سالاد استفاده می‌کنید، بهتر است بعد از باز‌کردن درقوطی، ابتدا آب و پوسته‌هایی که در آب شناور هستند. خارج کنید و بعد از یک بار شستشو با آب، آنها را در سالاد‌ بریزید.

۸.فراموش نکنید که افزودن هر نوع چاشنی از سرکه گرفته تا آبلیمو (به‌دلیل اسیدی بودن) به بافت انواع سبزی‌های برگی آسیب‌ می‌رساند و باعث خروج آب میان بافتی آنها و به اصطلاح آب انداختن سالاد می‌شود بنابراین در صورتی که حجم زیادی از این سالاد را تهیه می‌کنید، این مواد را با هیچ چاشنی‌ای مخلوط نکنید تا بتوانید یکی دو روز آنها را در یخچال نگه‌ دارید و مصرف کنید.

سامان گلریز

مدرس آشپزی