دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
به سالادتان نعناع اضافه کنید
![به سالادتان نعناع اضافه کنید](/web/imgs/16/22/punzk1.jpeg)
این سالاد بهدلیل نداشتن فلفل دلمهای، اصلیتش به آشپزی آمریکای جنوبی برمیگردد، البته در صورتی که در دستور تهیه آن فلفل دلمهای سبز و زیتونهای درسته و روغنزیتون وجود داشته باشد، میتوان آن را متعلق به یونان و در صورتداشتن فلفل دلمهای قرمز، آن را یک سالاد مکزیکی دانست....
برای هر چه خوشمزهترکردن این سالاد بهتر است نکتههای زیر را رعایت کنید:
۱.از آنجا که این سالاد شامل ذرت و نخودفرنگی است (که هر دو نفاخ هستند)، بهتر است علاوه بر آویشن، کمی پودر نعناع خشک یا چند برگ خردشده نعناع تازه را به سایر مواد اضافه کنید. به این ترتیب هم هضم این سالاد برای بچهها راحتتر خواهد بود و هم تا حدودی نفخ آنها گرفته خواهد شد.
۲.برای مزهدارکردن این سالاد، هرگز از سس مایونز استفاده نکنید بهخصوص اگر این سالاد را برای فرزندتان تهیه میکنید. پیشنهاد من، مصرف مقداری ماست کم چرب است زیرا علاوه بر انرژی تا حدودی پروتئین و املاح هم دارد.
۳.از آنجا که بچهها علاقه فراوانی به ذرت و هویج نشان میدهند و کمتر از خوردن نخودفرنگی لذت میبرند، بهتر است این سالاد را با مقدار کمتری نخودفرنگی و مقدار مشخصی ذرت تهیه کنید. زیرا زیادهروی در مصرف ذرت نیز باعث دریافت بیش از اندازه انرژی و نهایتا اضافهوزن خواهد شد.
۴.این سالاد بهدلیل داشتن انواع موادغذایی نشاستهای و پروتئینی یک سالاد سنگین است و بهتر است آن را برای عصرانه فرزندتان تهیه و سرو کنید و از همراهکردن آن با غذایی دیگر بپرهیزید.
۵.برای آنکه علاقه فرزندتان را به خوردن این سالاد افزایش دهید، شنیسل مرغ را به صورت مربعهای کوچک درآورید و پس از سرخکردن، روی سالاد بریزید.
۶.با این کار خواهید دید او به خوردن علاقه بیشتری نشان میدهد.
۷.اگر از کنسرو ذرت یا نخودفرنگی برای تهیه سالاد استفاده میکنید، بهتر است بعد از بازکردن درقوطی، ابتدا آب و پوستههایی که در آب شناور هستند. خارج کنید و بعد از یک بار شستشو با آب، آنها را در سالاد بریزید.
۸.فراموش نکنید که افزودن هر نوع چاشنی از سرکه گرفته تا آبلیمو (بهدلیل اسیدی بودن) به بافت انواع سبزیهای برگی آسیب میرساند و باعث خروج آب میان بافتی آنها و به اصطلاح آب انداختن سالاد میشود بنابراین در صورتی که حجم زیادی از این سالاد را تهیه میکنید، این مواد را با هیچ چاشنیای مخلوط نکنید تا بتوانید یکی دو روز آنها را در یخچال نگه دارید و مصرف کنید.
سامان گلریز
مدرس آشپزی
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران اهواز شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا برق بازنشستگان سایپا
بازی مهران مدیری حسین انتظامی سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی عاشورا کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک تراکتور
اینترنت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت همستر کامبت فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ تلگرام
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای قند بیماری تب دنگی