پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
کارنامه یک افسانه واقعی,ارنستو هوست
چه چیزی یک افسانه مبارزه را تعریف میکند؟بعضیها میگویند تاریخ گذشتهاش.سایرین ممکن است بگوبند قلب و روحیه او یا توانائیاش در برآمدن از عهده مشکلات و به سلامت گذاشتن از مصائب و سختیها. شاید مهارتش برای پیروزی در مبارزات بزرگ در حوادث بزرگ عامل این امر باشد. با این احوال بیشتر مردم موافقند که پایداری و تسلط ویژگیهای شخصیتی اصلی هستند.اگر مردی وجود داشته باشد که مظهر تمام خصوصیات فوق باشد؛کسیکه همیشه احساس درستی از تواضع و فروتنی را به تصویر در میآورد. او کسی نیست جزء ارنستو هوست.
هوست با برقراری بیش از ۱۰ سال سلطه وحشت در عرصه K-۱ کیک بوسینگ، نشان داد که واقعاً استحقاق لقبش، آقای کامل را دارد.او که فاتح چهار دوره مسابقات معتبر هشت نفره وزن آزاد جایزه بزرگ جهانی K-۱ میباشد،در دهه ۱۹۹۰ ابتدا در رده میان وزن رقابت میکرد و سپس به رده قهرمانان سنگین وزن صعود کرد و عنوان بزرگترین کیک بوکسور جهان را از آن خود کرد. هوست ۱۱ ژوئیه ۱۹۶۵ در هورن هلند بهدنیا آمد و سفر خود در هنرهای رزمی را در سال ۱۹۸۱ با مویتان آغاز کرد. پایهریزی محکم در این سبک مهارتهای کاربردی فراوانی را به او یاد داد که تا زمانیکه به مبارزه حرفهای وارد شد آنها را هرگز از یاد نبرد. او در دسامبر ۱۹۸۳ برای انجام اولین مبارزه مویتان پای به رینگ گذاشت و ویم اسکارن برگ را در راند دوم ناکاوت کرد.
هوست سرانجام با یوان ووس، یکی از مربیان دوراندیش هلند آشنا شد.تیم آنها یک ترکیب کامل بود. ترکیبی که بیش از ۱۵ سال دوام داشت.
هوست در ادامه کار به سبک پویاتر ساواته که خشونت کمتری داشت وارد شد. او که از صرفاً تمرین هنر راضی نمیشد، باید روحیه رقابتجوئی خودش را هم ارضاء میکرد. او تا سال ۱۹۸۸ قهرمان اروپا شد. عناوین او شروع به ازدیاد گذاشتند؛ در همان سال او عنوانهای قهرمان مویتای هلند، قهرمان مویتای اروپا، قهرمان فول کنتاکنت اروپا (ISKA) و قهرمان کیک بوکسینگ اروپا (WKA) را نیز کسب کرد. او در سال ۱۹۸۹ اولین عنوان جهانی خود در ساواته را کسب نمود. کمی پس از آنهم اولین عنوان جهانی در مویتان را بهدست آورد و یکسال بعد عنواندار جهانی کیک بوکسینگ WKA شد. این مرد هرکسی که جلویش ظاهر میشد را از پیش رو برمیداشت.
من هوست را از همان اوایل تاخت و تازش در کاراته فول کنتانت، زمانیکه بهعنوان یک مبارز تازه وارد با افسانههائی چون ژان ایوتریالت مبارزه کرده از زمانیکه در آغاز دوران مویتان خود با غولهائی چون راب کامال و برانکو سیکاتیک رودرو شد میشناسم. پس از آن بود که در آوریل ۱۹۹۳ در اولین مسابقات جایزه بزرگ K-۱ در ژاپن در حالیکه تنها ۸۶ کیلو وزن داشت با زدن یک لگد به سر موریس اسمیت او را ناکاوت کرد.
هوست در آن مسابقات علیرغم اینحقیقت که در تمامی مسابقات وزنش کمتر از حریفان بود، با کسب مقام دوم بهکار خود پایان داد. در نتیجه هنگامیکه شش ماه بعد فرصت یافت تا در مسابقات جایزه بزرگ K-۲ در رده وزنی ۸۱ کیلو به مبارزه بپردازد، در این مسابقات شرکت کرد. نتیجه چه بود؟ او با کسب پیروزی در وقت اضافه در برابر ماتسون گیبوس و سپس ناکاوت کردن آدام وت و چانگ پوک کیاتسونگریت با زدن ضربه به سر آنها، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. ژاپن سراپا ایستاد و به او خیره شد.
یک شکست در ذهن ماندگار شده بود. شکست با رأی داوران در نوامبر ۱۹۹۲ در برابر ریک روفوس. هوست بهندرت تحت قوانین فول کنتاکت بهخصوص کیک بوکسینگ بدون لگد زدن به ساقها تمرین و مبارزه کرده بود. ولی با اینحال او هنوز اعتقاد داشت که در آنزمان قربانی تصمیم بد داوران شده بود. به این ترتیب انجام مبارزه تمرینی فول کنتاکت را قبول کرد تا مسابقه مجددی با روفوس داشته باشد. آنها در نوامبر ۱۹۹۴ به مصاف یکدیگر رفتند و هوست یک نقشه و برنامه مبارزه منحصربهفرد را از خود به نمایش درآورد؛ از آنجا که او مجاز به استفاده از لگدهای کوتاه نبود، نه راند پیاپی با لگدهایش سر روفوس را هدف قرار داد و روفوس هم نه راند آنها را دفاع کرد. سپس در راند دهم سرانجام یکی از آن لگدهای دورانی به هدف نشست و روفوس را به روی تشک انداخت. هوست با کسب عنوان قهرمانی وزن نیمهسنگین ISKA به خانه رفت.
اما همچنانکه که او بلوغ کاملتری پیدا میکرد، کمکردن وزن برای شرکت در رده وزنی نیمه سنگین برایش دشوارتر میشد. در نتیجه این مبارزه هلندی قدبلند و لاغر تصمیم گرفت که برای همیشه به رده سنگین وزن صعود کند. بهدست آوردن وزن مورد نیاز این رده کار دشواری بود اما او از پس آن برآمد. با اینوجود نتیجه کار، مبارزی بود که از اغلب حریفانی که باید با آنها روبهرو میشد کوچکتر بود. راهحل او این بود که برای به نمایش درآوردن بهترین عملکرد بر روی رینگ و شکل دادن ظرافت در مرگبارترین صورت خود، تکنیکیترین مبارز شود.
بعضی از دیوهائی که هوست بر روی رینگ K-۱ با آنها روبهرو شد بهنظر میرسید که گوئی از افسانههای یونانی قالب گرفته شده بودند. ژروم لوبنر فرانسوی با ۱۸۸ سانتیمتر قد و ۱۱۸ کیلو وزن در برابر هوست ۳ سانتیمتر برتری قد و ۲۷ کیلو برتری وزنی داشت. این دو مبارز هر کدام دوبار یکدیگر را شکست داده بودند. و این رویاروئی در واقع راند نهائی آنها محسوب میشد. هوست حریف را برای سومین بار ناکاوت کرد و نشان داد که این اندازه کشتی نیست که اهمیت دارد، بلکه مهم حرکت اقیانوس است.
هر چند که کسب رکورد بیهمتای چهاربار عنوان قهرمانی جایزه بزرگ جهانی K-۱، بهترین خاطره داوران پرفروغ ورزش هوست میباشد، اما چیزیکه برای او بسیار دلنشین بوده است این که: این حقیقت که من قادر بودم تا به مناطق زیادی سفر کنم و کشورهای متعددی را ببینم و با مردم خوب بسیاری ملاقات داشته باشم.
او همیشه تلاش داشته که سفیر صلح ورزشهی مبارزهای باشد.وی میگوید: ما باید نشان دهیم که مبارزان حیوان نیستند. من دوست دارم به مردم نشان دهم که در کنار یک مبارز بودن یک فرد معمولی هستم.
او که به خاطر خوشاخلاقی و شخصیت والایش در خارج از رینگ شهرت دارد، توانائیهای خود در کیک بوکسینگ را نیز بارها به نمایش گذاشته است. بهگونهای که از او بهعنوان یک مبارزه خوب یاد میشود که هر چند ممکن است بهترین مشتزن یا لگدزن نبوده باشد، اما کسی است که از قابلیتهایش به بهترین وجهی استفاده میکند. حقیقت این است که او بهعنوان مبارزه تکنیکی شهرت دارد که از انواع مختلفی از حملات بهره میبرد، اما هیچکدام از آنها وحشتناکتر از هوی چپ و لگدهای کوتاه او نمیباشند.
فلسفه مبارزه او در کنار تکنیک کاملش که ابزارهای مختلف حمله را در اختیارش قرار میدهند او را قادر ساخته تا نامهای بزرگی چون اسمیت (دوبار)،لوبنر (سهبار)، استفان لکو (دوبار). میرکوفیلیپوویچ، کروکوپ (سهبار)، ایگووو و چانچین، مارک هانت و هموطن خود، قهرمان سه دوره مسابقات K-۱، پیتر آرتز (دوبار) را شکست دهد. هوست با این کارنامه درخشان ثابت کرده است که یک افسانه واقعی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست