سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

ســالاد روسـی


ســالاد روسـی

سیب زمینیهای پخته و سرد شده را نگینی خرد کنید. ژامبون و خیارشور را نیز نگینی خرد کنید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم سیب‌زمینی

یک پیمانه نخودفرنگی

دو عدد تخم‌مرغ

۲۰۰ گرم خیارشور

یک پیمانه هویج رنده شده

یک پیمانه کلم قرمز

۲۰۰ گرم ژامبون

یک پیمــانه سس مایونز

یک پیمانه ماست

یک عدد فلفل دلمه‌ای

سه عدد گوجه‌فرنگی

نعنا خشک به میزان لازم

طرز تهیه

۱. سیب زمینیهای پخته و سرد شده را نگینی خرد کنید. ژامبون و خیارشور را نیز نگینی خرد کنید.کلم قرمز را ساتوری کرده، تخم مرغها را پخته، رنده کرده و فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد میکنیم.

۲. سپس همه مواد را مخلوط میکنیم. نعنا خشک، نمک، فلفل و ادویه را نیز با هم مخلوط کرده، بعد آبلیمو، سس و ماست را به ترکیب ادویه میافزاییم. حالا سس را با مواد سالاد ترکیب میکنیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سالاد کاملا طعمدار شود. برای تزیین آن از ژامبون، گوجهفرنگی و هویج استفاده میکنیم.