جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
آشپزی آفریقایی
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش میدهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش میدهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.
لگیمات آفریقایی
مواد لازم:
آرد:
۴ لیوان
شکر:
سه چهارم لیوان
خمیر مایه:
یک قاشق غذاخوری
نمک:
کمی
شیرخشک:
یک قاشق غذاخوری
آب:
۲ لیوان
روغن:
۴ لیوان برای سرخکردن
طرز تهیه:
۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.
۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست میکنیم.
۶) لگیماتها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی میچینیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن