چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
كیك پرتقال و بادام
مواد لازم:
كره:۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
شكر:۱۲۵ گرم
تخممرغ:۳ عدد
آرد:۳۰۰ گرم
پودر بادام:۱۲۵ گرم
ماست:۲۰۰ گرم
آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
دستور تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دولت شورای نگهبان تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب حسن روحانی مجلس یازدهم
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب فردوسی زنان سریال شاهنامه تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس مهران مدیری
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام بازی فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ناسا ایرانسل تبلیغات تلفن همراه موبایل دوربین اپل فیبر نوری
وزارت بهداشت دیابت سرطان زوال عقل سرماخوردگی کاهش وزن بارداری واکسن نمک