سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دونـات، خوردنی خوش آب و رنگ


دونـات، خوردنی خوش آب و رنگ

● مواد لازم:
مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری
آب ولرم: یک پیمانه
آرد: سه و سه‌چهارم پیمانه
شکر: دو و یک‌چهارم قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه

مواد لازم:

مایه خمیر: یک قاشق سوپ‌خوری

آب ولرم: یک پیمانه

آرد: سه و سه‌چهارم پیمانه

شکر: دو و یک‌چهارم قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع: یک‌سوم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: دو و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

نمک و وانیل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. مایه خمیر را همراه یک قاشق سوپ‌خوری از شکر روی آب ولرم پاشیده و ۵دقیقه زمان دهید تا عمل آید.

۲. در ظرفی مناسب آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس مایه خمیر عمل آمده را بریزید و بعد به ترتیب باقی مواد را اضافه کنید.

۳. خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده به مدت ۴۵دقیقه استراحت دهید.

۴. در این مرحله خمیر را به ضخامت ۰.۵ میلی‌متر و به شکل مستطیل باز کنید.

۵. دو قالب دایره در ۲ سایز بزرگ و کوچک انتخاب کنید. ابتدا قالب بزرگ را زده و بعد با قالب کوچک یک‌بار داخل آن بزنید.

۶. دونات‌های به دست آمده را در یک سینی که از قبل آردپاشی شده است بگذارید و روی آن را حوله بکشید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت دهید.

۷. روغن را داغ کرده، دونات‌ها را داخل آن سرخ کنید. دقت کنید که دونات‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند تا کاملا مغزپخت شوند.

نکات آشپزی:

۱. در تهیه این نان می‌توانید به جای کنسرو سبزیجات از هویج یا ذرت به تنهایی استفاده کنید.

۲. این نان تا یک هفته درظرف در پوشیده در دمای محیط قابل نگهداری است.