سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

نان اسفناج


نان اسفناج

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

آرد - ۳پیمانه

بکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

نمک - یک قاشق مرباخوری

پودر سیر - یک قاشق مرباخوری

کره تکه شده - ۱۱۵گرم

پنیر پارمیزان رنده شده - سه چهارم پیمانه

اسفناج خرد شده و بدون آب - ۳۰۰گرم

شیر - یک پیمانه

تخم مرغ - ۲عدد

طرز تهیه: آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

کره را اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا شکل خرده نان در بیاید. پنیر و اسفناج را اضافه و مواد را مخلوط کنید.

در ظرف جداگانه ای، شیر و یک عدد تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با دست هم بزنید.

خمیر به دست آمده را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز کنید و به قطعات ۸ تا ۱۰تایی برش بزنید، سپس قطعات را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را بزنید و روی هر تکه خمیر بمالید.

سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار گرفته است، بگذارید.