چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری


شیرینی نوروزی گردویی مینیاتوری

این شیرینی نوروزی خوش طعم را در منزل تان درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای شیرینی نوروزی گردویی :

آرد ۲۲۵ گرم

کره ۱۸۵ گرم

شکر ۱۱۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل شکری نصف ق چ

گردوی چرخ شده ۵۰ گرم

بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی نوروزی گردویی :

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.

مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته :

می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.