سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی


آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

● مواد لازم:
▪ سیب‌زمینی متوسط: سه عدد؛ پوست کنده شود.
▪ اسفناج پخته و آب گرفته شده: ۶۰ گرم
▪ پیاز کوچک: یک عدد رنده شود.
▪ آرد سفید: سه قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به اندازه لازم
▪ تخم‌مرغ: …

مواد لازم:

سیب‌زمینی متوسط:

سه عدد؛ پوست کنده شود.

اسفناج پخته و آب گرفته شده:

۶۰ گرم

پیاز کوچک:

یک عدد رنده شود.

آرد سفید:

سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

تخم‌مرغ:

۲ عدد؛ هم زده شود.

روغن سبزی‌جات

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

سبزی‌جات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را ۴- ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت می‌دهید کوکوهای آماده‌ شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.