سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا
آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی
![آشنایی با روش تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی](/web/imgs/16/11/xqi7h1.jpeg)
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط:
سه عدد؛ پوست کنده شود.
اسفناج پخته و آب گرفته شده:
۶۰ گرم
پیاز کوچک:
یک عدد رنده شود.
آرد سفید:
سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
تخممرغ:
۲ عدد؛ هم زده شود.
روغن سبزیجات
طرز تهیه:
سیبزمینیها را رنده کرده و آب اضافی آنها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناجها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.
سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آنها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آنها را ۴- ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت میدهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران حرم شاهچراغ دولت چهاردهم دولت رئیس جمهور ترور انتخابات دولت سیزدهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی
شاهچراغ تیراندازی زلزله تهران شهرداری تهران هواشناسی پشه آئدس تب دنگی وزارت بهداشت بازنشستگان پلیس راهور شورای شهر تهران
قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا ترافیک ایران خودرو سایپا خودرو قیمت دلار قیمت برق بازار خودرو دلار
امام حسین لیلی رشیدی اربعین مهران غفوریان مداحی روز عاشورا تلویزیون سینما مختارنامه سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر
فناوری دانش بنیان فضا
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی ترامپ غزه فلسطین آمریکا ترور ترامپ اسرائیل جنگ غزه روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال رامین رضاییان یورو 2024 تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت دیابت هوش مصنوعی شیائومی ناسا ایلان ماسک اپل اقتصاد دیجیتال
رژیم غذایی گرمازدگی واکسن کرونا طب سنتی طول عمر حافظه