یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
بسته بندی بهداشتی کره و مارگارین
![بسته بندی بهداشتی کره و مارگارین](/web/imgs/16/1/ykvxe1.jpeg)
مطابق استانداردهای مربوط به مارگارین و کره ، مشخصاتی برای بسته بندی و نشانه گذاری این دو محصول درج شده است که از آن جمله می توان به الزام استفاده از نام و نوع فرآورده ، تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری ، وزن خالص ، نام و نشانی تولیدکننده و شماره پروانه ساخت و مواد افزودنی و قیمت برای مصرف کننده برای بسته بندی های کوچک و شماره محموله در مورد کره های وارداتی در بسته های بزرگ در رابطه با کره و نام و مواد متشکله در مورد مارگارین اشاره کرد. با این حال استاندارد مارگارین به طور اخص ، ذکر هرگونه مطلب دور از حقیقت که موجب گمراهی مصرف کننده شود را غیرمجاز می شمارد.
با تمام این اوصاف واحدهای تولیدی کره و مارگارین علاوه بر رعایت دقیق موارد مذکور باید میزان مواد افزودنی و نگهدارنده ، شرایط سنی مصرف کنندگان (اگر برای گروه سنی یا بیماری خاص ضرر دارد، درج شود) و همچنین وعده های غذایی توصیه شده برای مصرف و میزان دقیق چربیهای مربوطه نیز به موارد مذکور اضافه شود و این امر می تواند نقش برجسته ای در شفاف سازی داشته باشد. با این حرکت که قطعا باید در سازمان های مرتبط تصمیم گیری و برای واحدهای تولیدی الزام گردد، ضمن احترام به شعور و فرهنگ مصرف کنندگان ، حق انتخاب محصولات را به طور قطعی به مردم داده ایم.
چربیها نقش انرژی زایی دارند و نقشهای مهم و متعددی را در بدن به عهده دارند. به مردم توصیه می شود در مصرف چربیها موارد زیر را مد نظر قرار دهند:
۱) اعتدال در مصرف چربیها (بالاخص کره و مارگارین ) را رعایت کنند. به نحوی که ۲۵تا ۳۰درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدنشان را از طریق کل چربیها تامین کنند و برای اطلاع از جزییات مواد مغذی موردنیاز با کارشناسان و متخصصان تغذیه مشورت کنند و در نظر داشته باشند که با استفاده متناسب از تمامی گروه های غذایی و همچنین یک رژیم غنی از فیبر و با کاهش کلسترول ، اسیدهای چرب ترانس و اسیدهای چرب اشباع می توان درصد ابتلا به بیماری هایی چون ؛ سکته قلبی و مغزی ، انواع سرطان ، دیابت نوع ۲ و چاقی را کاهش داد.
۲) در هنگام خرید به برچسب تغذیه ای و ترکیب مواد تشکیل دهنده توجه کنند.
۳) مصرف کره ، مارگارین و چربی ها در بیماران قلبی و عروقی ، دیابتی ، افراد چاق و سالمندان باید محدود و تحت نظر کارشناسان و متخصصان تغذیه صورت پذیرد.
۴) با کسب اطلاعات جامع و کامل از مراجع علمی و بی طرف که در پی اطلاع رسانی و شفاف سازی اذهان هستند و با درنظرگرفتن کلیه جوانب نسبت به انتخاب و مصرف کره یا مارگارین اقدام کنند.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم محمدجواد ظریف ایران پزشکیان دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما پلیس راهور شهر تهران
واردات خودرو مالیات خودرو قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال عاشورا سینمای ایران کربلا امام حسین (ع) رسانه ملی سینما موسیقی امام حسین
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
همستر کامبت فیلترینگ امنیت سایبری ویندوز ناسا سامسونگ گوگل موبایل تبلیغات
مغز افسردگی دیابت گرمازدگی کاهش وزن بارداری سلامت روان