شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

كؤمه لكلی بؤرك (بوركِ قارچ)


كؤمه لكلی بؤرك (بوركِ قارچ)

●مواد لازم:
▪ آرد : ۷۰۰ گرم
▪ قارچ : ۸۰۰ گرم
‌▪ كره : ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل : به مقدار لازم
● طریقه پخت:
قارچ ها را تمیز كرده ، خرد می كنند و در آب می‌پزند. سپس آن را با كره قاطی می‌كنند. خمیری …

مواد لازم:

آرد :

۷۰۰ گرم

قارچ :

۸۰۰ گرم

‌▪ كره : ۵۰ گرم

نمك و فلفل :

به مقدار لازم

طریقه پخت:

قارچ ها را تمیز كرده ، خرد می كنند و در آب می‌پزند. سپس آن را با كره قاطی می‌كنند. خمیری را كه بدون مایهٔ خمیر به‌عمل آمده است ، پهن كرده و به‌اندازه‌های دلخواه می‌برند و در داخل آن، قارچ‌های پخته‌شده را می‌ریزند و در داخل تنور و یا فر گذاشته، می‌پزند.