جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
میرزا قاسمی
مواد لا زم ( برای ۲ نفر)
بادنجان کوچک بدون تخم ۸ عدد
سیر کوبیده له شده ۴ پره
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
روغن ۳/۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
بادنجانها را در روی گاز کبابی می کنیم تا زمانی که به خوبی پخته شوند. این پختن زمانی اتفاق می افتد که پوست بادنجانها باد کند و بترکد . بادنجانها را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم سرد شوند و پوست آنها را می کنیم و قسمتهای سفت آنها را جدا می کنیم . سپس ظرفی را پر آب می کنیم و گوجه فرنگی ها را برای ۲ تا ۳ دقیقه می گذاریم بپزند. آب ظرف را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و ریز می کنیم . سیر را پوست کرده و ریز می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که طلا یی شوند سپس بادنجانها را به آن اضافه می کنیم و برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ می کنیم گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تف می دهیم تا زمانی که آب آنها کا۶۵۲۵۲;۶۵۲۷۲; بخار شود. تخم مرغها را با چنگال می زنیم و جداگانه می پزیم وآنها را به بادنجانها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی گاز هم می زنیم .هین غذا را می توان با برنج یا نان هم مصرف کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست