جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سوپ اسفناج و سیر


سوپ اسفناج و سیر

● مواد لازم:
اسفناج تازه خرد شده: ۲۸۰ گرم
آب مرغ: ۴پیمانه
هویج رنده شده: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: نصف پیمانه
سیر: ۸ حبه
کره: یک سوم پیمانه
آرد: یک چهارم پیمانه
خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه
شیر: …

مواد لازم:

اسفناج تازه خرد شده: ۲۸۰ گرم

آب مرغ: ۴پیمانه

هویج رنده شده: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: نصف پیمانه

سیر: ۸ حبه

کره: یک سوم پیمانه

آرد: یک چهارم پیمانه

خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه

شیر: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به اندازه کافی

پودر جوز: یک هشتم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

در قابلمه ای اسفناج، آب مرغ و هویج را به جوش آورید و حرارت را کاهش دهید و بگذارید ۵ دقیقه به آرامی بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید ولرم شود. در ماهیتابه بزرگی پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا پیاز نرم شود. آرد را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید آن را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید. در این مرحله خامه، شیر، فلفل سیاه، نمک و جوزهندی را اضافه کنید و سپس سرو کنید.