جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
سوپ اسفناج و سیر
مواد لازم:
اسفناج تازه خرد شده: ۲۸۰ گرم
آب مرغ: ۴پیمانه
هویج رنده شده: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: نصف پیمانه
سیر: ۸ حبه
کره: یک سوم پیمانه
آرد: یک چهارم پیمانه
خامه غلیظ: سه چهارم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
پودر جوز: یک هشتم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
در قابلمه ای اسفناج، آب مرغ و هویج را به جوش آورید و حرارت را کاهش دهید و بگذارید ۵ دقیقه به آرامی بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید ولرم شود. در ماهیتابه بزرگی پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا پیاز نرم شود. آرد را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید آن را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید. در این مرحله خامه، شیر، فلفل سیاه، نمک و جوزهندی را اضافه کنید و سپس سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر