جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

دیپ ذرت و هالوپینو | طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو


مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو
 
 
4 ورق ژامبون
 
3 قوطی کنسرو ذرت
 
دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 
نصف پیمانه خامه ترش
 
یک پیمانه پنیر فلفلی
 
1/4 پیمانه پنیر پارمسان
 
نمک و فلفل سیاه
 
225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
 
2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
 

دیپ ذرت و هالوپینو | طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
 
طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
 
ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
 
در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
 
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
 

دیپ ذرت و هالوپینو | طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
نکات تکمیلی در مورد دیپ ذرت و هالوپینو

دیپ ذرت و هالوپینو جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20 دقیقه میباشد .
دیپ ذرت و هالوپینو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

دیپ ذرت و هالوپینو ، طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو