شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ


مواد لازم مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ

رندۀ پوست پرتقال 2 عدد پرتقال
آب پرتقال  ¾پیمانه
آب لیمو ترش تازه  ¼پیمانه
سیر له شده 2 حبه
پودر خردل  ¾پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ¼ قاشق چایخوری
جوز هندی ¼قاشق چایخوری
سینۀمرغ پاک کرده خرد شده 2 عدد (حدود800گرم)
خرده نان ½ پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نشاستۀ ذرت 1 قاشق غذاخوری
عسل ¼ پیمانه
اسپری روغن گیاهی
  


طرز تهیه مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ

 
طرز تهیه مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ

    در یک بشقاب بزرگ، رندۀ پوست لیمو، آب مرکبات، سیر، پودر خردل، ¼ قاشق چایخوری نمک، زنجفیل و جوز هندی را با هم مخلوط می کنیم. مرغ ها را به آن اضافه کرده و کاملاً آغشته می کنیم. سپس روی ظرف را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. خرده نان را به همراه کره، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط می کنیم. آن را داخل یک ظرف کم عمق می ریزیم. مرغ ها را تکه تکه از مخلوط مزه دار خارج می کنیم، آنها را می تکانیم تا مواد اضافی چسبیده به آن بریزد، سپس آنها را یکی یکی داخل مخلوط خرده نان می زنیم تا سطح آنها کاملاً با مخلوط پودری پوشیده شود. سینی فر را کمی چرب می کنیم و تکه های مرغ را یکی یکی داخل آن قرار می دهیم. آن را به مدت 12 تا 14 دقیقه داخل فر می گذاریم تا ترد و قهوه ای شوند.
    هنگامی که مرغ ها در فر هستند، مخلوطی که مرغ در آن مزه دار شده بود را داخل یک قابلمه می ریزیم. 2 قاشق غذاخوری از آن را برداشته و آن را با نشاستۀ ذرت در یک کاسه مخلوط می کنیم. قابلمۀ حاوی مخلوط مورد نظر را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. مخلوط نشاسته ذرت را نیز در آن می ریزیم و آنها را کاملاً روی حرارت مخلوط می کنیم. به مدت یک دقیقه آن را روی حرارت هم می زنیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا به آرامی خنک شود. سپس عسل را در آن حل می کنیم. مرغ ها را از فر خارج کرده و با سس آماده شده سرو می کنیم. 

نکات تکمیلی در مورد مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ

مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ


همچنین مشاهده کنید