جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کیش پنیر | طرز تهیه کیش پنیر


 مواد لازم کیش پنیر
 
خمیر  به میزان لازم
ژامبون گوشت 220 گرم
پنیر خامه ای 220 گرم
سرکه سفید 1/3 پیمانه
خامه 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز  1/3 قاشق چایخوری
نمک  1/4 قاشق چایخوری
فلفل  1/4 قاشق چایخوری
 

کیش پنیر | طرز تهیه کیش پنیر
 
طرز تهیه کیش پنیر
 
خمیر پای را آماده می‎کنیم و می‎گذاریم سرد شود.
روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم می‎کنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود 5 دقیقه سرخ می‎کنیم.
ژامبون گوشت را به اندازه‎های دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه می‎دهیم تا کامل سرخ شوند.
تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.
پنیرها را به تکه های کوچک برش می‎زنیم.
مخلوط ژامبون سرخ شده و پنیرها را به صورت یک‎دست بر روی کراست پای که سرد شده پخش می‎کنیم. مخلوط تخم‎مرغ را بر روی مواد ریخته و 40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی‎گراد فر می گذاریم.
 

کیش پنیر | طرز تهیه کیش پنیر
 
نکات تکمیلی در مورد کیش پنیر

کیش پنیر جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیش پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیش پنیر ، طرز تهیه کیش پنیر


همچنین مشاهده کنید