یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه تاکوی میگو
مواد لازم برای تاکوی میگو
نان پیتا :12 عدد
سیر :3 حبه
سس سالسا :نصف پیمانه
گشنیز خردشده :یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده :360 گرم
نمک، فلفل و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه تاکوی میگو
2قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
سس سالسا، گشنیز و میگو ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید و کنار بگذارید.
نان های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
تاکوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تاکوی میگو را می توانید در وعده میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف حمید نوری پزشکیان
معدن تهران شهرداری تهران هواشناسی جاده چالوس وزارت بهداشت سیل قتل آموزش و پرورش سیلاب چالوس سازمان هواشناسی
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت خودرو خودرو ایران خودرو همستر کامبت بورس مسکن یارانه قیمت سکه حقوق بازنشستگان
تلویزیون عربستان موسیقی کربلا سینمای ایران بهاره رهنما رسانه ملی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر جواد عزتی
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس سپاهان مس رفسنجان جام حذفی جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال
اینترنت هوش مصنوعی اپل رشد مهاجرت اسنپ تلگرام ایلان ماسک ناسا مایکروسافت گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین دیابت سنگ کلیه پیری فشار خون