یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تاکوی میگو


مواد لازم برای تاکوی میگو
نان پیتا :12 عدد
سیر :3 حبه
سس سالسا :نصف پیمانه
گشنیز خردشده :یک قاشق غذاخوری
میگوی خرد شده :360 گرم
نمک، فلفل و روغن :به میزان لازم

طرز تهیه تاکوی میگو
طرز تهیه تاکوی میگو
2قاشق غذاخوری روغن در یک تابۀ مناسب بریزید، آن را روی حرارت بگذارید و سیرهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
سس سالسا، گشنیز و میگو ها را نیز در آن بریزید و مواد را سرخ کنید. آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید و  کنار بگذارید.
نان های پیتا را باز کنید و داخل آن ها را از مخلوط مواد پر کنید. آن ها را با یک خلال دندان ببندید و در روغن سرخ کنید تا نان ها کمی طلائی رنگ شود. سپس آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس سرو کنید.
 

طرز تهیه تاکوی میگو
نکات تکمیلی در مورد تاکوی میگو

تاکوی میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تاکوی میگو را می توانید در وعده میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تاکوی میگو