جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان فوکاسیا | طرز تهیه نان فوکاسیا


 مواد لازم نان فوکاسیا
 
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چای خوری آویشن خشک
1 فنجان آب
1 قاشق غذا خوری مخمر خشک
1 فنجان پنیر موزارلا
1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک
2 و 3/4 فنجان آرد غنی شده
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 عدد فلفل سیاه نکوبیده
1 قاشق چای خوری نمک
 

نان فوکاسیا | طرز تهیه نان فوکاسیا
 
طرز تهیه نان فوکاسیا
ابتدا در یک کاسه بزرگ ارد،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
بعد مخمر،پودر سیر،آویشن،پونه کوهی،ریحان،فلفل سیاه و سفید را به همراه آب و روغن اضافه کنید و خمیر را ورز داده و چند بار مثل آدامس بکشید.
روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا صاف و انعطاف پذیر شود.
حال خمیر را در یک ظرف چرب شده با روغن قرار داده و روی ان را با پارچه تمیز و نمناکی بپوشانید و در محلی گرم 20دقیقه استراحت دهید.
فر را از قبل با حرارت 450درجه فارنهایت یا 230درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر را بعد از استراحت کردن پانچ کنید یعنی آن را روی سطح آغشته به آرد قرار داده و با مشت(از طرف انگشتان)به آن ضربه بزنید و بعد آن را داخل یک قالب مستطیلی به ابعاد حدودا 1و2دهم اینچ که با روغن زیتون چرب شده قرار دهید.
با قلمو رویش روغن زیتون بمالید و کمی پنیر موزارلاو پارمسان رنده شده ریخته و به مدت 15دقیقه داخل فر قرار دهید تا رویش طلایی شود. و بعد به صورت گرم سرو کنید.
 

نان فوکاسیا | طرز تهیه نان فوکاسیا
نکات تکمیلی در مورد نان فوكاسيا

نان فوكاسيا جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
نان فوكاسيا را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان فوکاسیا ، طرز تهیه نان فوکاسیا