پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل


 مواد لازم ترایفل موز و کارامل

کیک 6 تکه 
کرم کاسترد  500 گرم
خامه فرم گرفته 150 میلی لیتر
موز  3 عدد
شیر نسکافه  6 قاشق غذاخوری
سس کارامل 6 قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار لازم
شکلات توپی برای تزیین
 

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل
 
طرز تهیه ترایفل موز و کارامل
 
 6 ظرف دسر مناسب سرو آماده کنید و در هر ظرف یک تکه کیک که خرد شده می ریزیم. می توانید کیک را در دولایه بریزید، یک لایه ته ظرف و یک لایه روی موزها. به مهمانان خاطر نشان کنید که برای خوردن قاشق را تا ته ظرف فرو ببرید و یک مقطع کامل از تمام محتویات ترایفل نوش جان کنید.
 روی کیک در هر یک از ظرفها  یک قاشق غذاخوری شیر نسکافه بریزید. موزها را خرد کنید و آنها را بین ظرف ها تقسیم کنید.
 سپس در هر ظرف یک قاشق از سس کارامل و بعد از آن کرم کاسترد بریزید. ظرف ها را به مدت یک تا دوساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده سرو شوند.
خامه فرم گرفته و وانیل را مخلوط کنید؛ سپس روی هر یک از دسرها مقداری از آن بریزید و با شکلات های توپی تزیین و سرو کنید. 
 

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل
نکات تکمیلی در مورد ترایفل موز و کارامل

ترایفل موز و کارامل جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترایفل موز و کارامل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترایفل موز و کارامل