چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ژله باواریا(دورنگ)


مواد لازم برای ژله باواریا(دورنگ)
 
زرده تخم مرغ  6 عدد
شکر   250 گرم
خامه   250 گرم
شیر    نیم لیتر
پودر کاکائو  25 گرم
آب جوش   یک چهارم پیمانه
وانیل    اندکی
پودر ژلاتین   40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری)
 
 
طرز تهیه ژله باواریا(دورنگ)
 
 طرز تهیه ژله باواریا(دورنگ)
پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید. پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود. شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نبندد. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی دسر بسته شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد ژله باواریا(دورنگ)

ژله باواریا(دورنگ) جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ژله باواریا(دورنگ) را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ژله باواریا(دورنگ)