دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

آش کشک | طرز تهیه آش کشک و جعفری


مواد لازم برای 6 نفر:

پیاز                                    یک عدد، خرد شده

سیر                                  2 حبه

گوجه فرنگی                      2 پیمانه، رنده شده

فلفل                                 یک قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده               250 گرم

پیاز                                    یک عدد، رنده شه

رشته آشی                       یک پیمانه

جعفری                             250 گرم، خرد شده

کشک                               یک پیمانه

نعناع داغ                          2 قاشق غذاخوری 


آش کشک | طرز تهیه آش کشک و جعفری
طرز تهیه و دستور پخت آش کشک :

* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.

* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.

* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.

* قلقلی ها را نیز افزوده و آب بریزید.

* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی ها بپزند.

* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.

 

نکته:

این دستور 220 گرم کربوهیدرات، 130 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 2390 کیلوکالری انرژی دارد.

نکات تکمیلی در مورد آش کشک

آش کشک جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
آش کشک را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش کشک ، طرز تهیه آش کشک و جعفری