چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
اردک شکم پر | طرز تهیه اردک شکم پر
مواد لازم برای اردک شکم پر
طرز تهیه اردک شکم پر
نکات تکمیلی در مورد اردک شکم پر
اردک درسته 1 عدد
پیاز 1 عدد
انار 3 ق غذاخوری
رب گوجه 1 ق غ
رب نارنج 2 ق غ
نمک و فلفل و ادویه
سبزی معطر
اردک را بعد از شستشو و تمیز کردن با ادویه و نمک و فلفل مزه دار می کنیم؛ و پیاز را طلایی کرده و به آن زردچوبه اضافه می کنیم سپس انار و سبزی را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم و در آخر ادویه را اضافه می کنیم. بعد از خنک شدن مواد داخل شکم اردک را از مواد پر کرده و با خلال دندان شکم اردک را می بندیم و در تابه ای آن را سرخ می کنیم. سپس در قابلمه ای که اندازه اردک باشه رب انار و گوجه را با همراه نصف لیوان آب می گذاریم تا ملایم بپزد.
اردک شکم پر جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اردک شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست