چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

اردک شکم پر | طرز تهیه اردک شکم پر


مواد لازم برای اردک شکم پر

اردک درسته 1 عدد
پیاز 1 عدد
انار 3 ق غذاخوری
رب گوجه 1 ق غ
رب نارنج 2 ق غ
نمک و فلفل و ادویه
سبزی معطر
 

اردک شکم پر | طرز تهیه اردک شکم پر
 
طرز تهیه اردک شکم پر

اردک را بعد از شستشو و تمیز کردن با ادویه و نمک و فلفل مزه دار می کنیم؛ و پیاز را طلایی کرده و به آن زردچوبه اضافه می کنیم سپس انار و سبزی را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم و در آخر ادویه را اضافه می کنیم. بعد از خنک شدن مواد داخل شکم اردک را از مواد پر کرده و با خلال دندان شکم اردک را می بندیم و در تابه ای آن را سرخ می کنیم. سپس در قابلمه ای که اندازه اردک باشه رب انار و گوجه را با همراه نصف لیوان آب می گذاریم تا ملایم بپزد.
 

اردک شکم پر | طرز تهیه اردک شکم پر
نکات تکمیلی در مورد اردک شکم پر

اردک شکم پر جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اردک شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اردک شکم پر ، طرز تهیه اردک شکم پر