شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بلوچیز برگر


مواد لازم برای بلوچیز برگر
گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب 1300 گرم
 پنیر بلوچیز خرد شده 110 گرم
 پیازچه خرد شده1/2 فنجان
 سس تند1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه درشت1 قاشق چای خوری
نمک1 قاشق چای خوری
خردل خشک1 قاشق چای خوری
نان برگر12 عدد
 

طرز تهیه بلوچیز برگر
 
طرز تهیه بلوچیز برگر
ابتدا درون یک ظرف گوشت چرخ کرده، پنیر آبی ( بلوچیز )، پیازچه، سس فلفل تند، فلفل سیاه، نمک و خردل را مخلوط کنید، برای اینکه همه مواد به خورد هم بروند و خوب جا بیفتد آن را ورز می دهیم و روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
شعله کباب پز را زیاد کنید تا گرم شود. توری کباب پز را چرب کنید. مخلوط را به دوازده قسمت تقسیم کنید، و به صورت همبرگر در بیاورید هر طرف همبرگرها را حدودا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند. در آخر بلوچیز برگر آماده شده را به صورت ساندویچ سرو کنید.
 

طرز تهیه بلوچیز برگر
نکات تکمیلی در مورد بلوچیز برگر

بلوچیز برگر جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بلوچیز برگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بلوچیز برگر


همچنین مشاهده کنید