سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر ( Cream Patisserie) در دسته کرمهایی است که در تهیه تارت، پای، فیلینگ میانی انواع کیک خانگی، دونات یا پیراشکی و رولت به جای خامه میتوان از آن بهره برد.
جهت آشنایی با دستور تهیه دونات یا پیراشکی خانگی به بخش شیرینیها در آشپزی وب مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه کرم پاتیسیر
شکر |
50 گرم |
آرد |
30 گرم |
شیر |
1 پیمانه |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته |
50 گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
- آرد و شکر را در ظرف نسبتا گودی مخلوط نمایید.
- شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و گلولههای آرد را در شیر باز کنید.
- سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم زدن ادامه دهید تا کرمی صاف و یکدست و نسبتا غلیظ حاصل شود.
- زمانی که مواد به غلظت مطلوب رسید از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
- در این مرحله خامه فرم گرفته و وانیل را اضافه کنید.
جهت آشنایی با طرز تهیه تارت میوه به بخش شیرینیها در آشپزی ستاره مراجعه نمایید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی جشنواره کن سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه غزه ترکیه اسرائیل آمریکا امیرعبداللهیان فلسطین جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سرطان نوشیدن آب سلامت قهوه مغز رژیم غذایی طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی