پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت


این روبان‌های گل‌رز بسیار چشم‌نواز و ساده هستند و شما می‌توانید از آن‌ها برای تزیین کیک‌های کودکان و حتی کیک‌های عروسی استفاده نمایید. تنها ابزار مورد نیاز برای تهیه خمیر روبان گل رز خط‌کش و پیتزا‌بر است. این مقاله یک راهنمای مصور از چگونگی ساخت روبان‌های گل رز توسط خمیر‌ فوندانت است. جهت آشنایی با چگونگی تهیه خمیر‌ فوندانت به سایر مقالات بخش آشپزی وب مراجعه نمایید.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


مراحل تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت

  1. ابتدا کیک اسفنجی را خامه‌کشی کنید.
  2. خمیر‌فوندانت را به اندازه سطح کیک باز کنید و آن را به کمک اتو‌فوندانت روی کیک فیکس کنید. برای آشنایی با نحوه کاور کردن سطح کیک با خمیر فوندانت به مطالب دیگر وبسایت مراجعه کنید.
  3. خمیر صورتی رنگ را به کمک خط‌کش و پیتزا‌بر به اندازه 3*7 برش بزنید. اندازه گل‌ها بسته به سلیقه شما می‌توانند کوچک‌ و یا بزرگ‌ تر باشد.
  4. خمیر را از وسط تا کنید.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


     4.  در این مرحله از یک قسمت شروع به رول کردن روبان کنید. قسمت انتهایی را چین دهید تا فرم رز حاصل شود.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب

 

   5.  قسمت انتهایی رز را برش بزنید. 


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


    6. یک برش مربعی از خمیر سبز‌ رنگ برای برگ‌ها انتخاب کنید و آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم نمایید.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


    7. سپس دو گوشه مقابل از مربع را در وسط به هم نزدیک کنید.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


    8. برگ‌ها را از وسط برش بزنید تا برگ‌های کوچک به صورت مجزا آماده شوند.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب


    9. شما می‌توانید این گل‌های را از قبل آماده کنید و پس از خشک شدن برای تزیین کیک استفاده نمایید.


	تزیین کیک تولد با خمیر فوندانت | وب
کیک تولد شما به زیبایی با خمیر فوندانت تزیین شد. حالا می‌توانید صاحب تولد را با این کیک زیبا سورپرایز کنید.

گروه آشپزی وب