چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
نحوه پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت
برای پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت بهتر آن است که خمیر فوندانت را به صورت تازه استفاده نمایید. چرا که کارکردن با خمیری که از قبل آماده شده باشد به مراتب سختتر است. استفاده از خمیرهای از پیش درست شده همچنین باعث میشود هنگام باز کردن خمیر دچار دردسر شوید.
مراحل پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت
- ابتدا خمیر را طبق دستور خمیر فوندانت که در مقالات پیشین آموزش دادهایم تهیه کنید.
- کیک اسفنجی را از قبل آماده نمایید و آن را با خامه به اصطلاح آسترکشی کنید و به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
3. سطح کار را با میزان مناسبی از پودرقند پوشش دهید و خمیر را روی این سطح به کمک وردنه به اندازه سطح کیک باز کنید.
4. به کمک وردنه خمیر را به سطح کیک منتقل کنید و به کمک اتوی فوندانت شروع به صاف کردن سطح خمیر کنید.
5. به کمک پیتزابر قسمتهای اضافی خمیر را از آن جدا کنید.
6. در حال حاضر کیک شما برای مرحله بعدی تزیین آماده است. (برای آشنایی با روش تزئیین کیک با استفاده از خمیر فوندانت می توانید به مقاله: روش تزیین کیک با فوندانت مراجعه نمایید.)
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست