سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت



	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب

برای پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت بهتر آن است که خمیر فوندانت را به صورت تازه استفاده نمایید. چرا که کارکردن با خمیری که از قبل آماده شده باشد به مراتب سخت‌تر است. استفاده از خمیرهای از پیش درست شده همچنین باعث می‌شود هنگام باز کردن خمیر دچار دردسر شوید.


مراحل پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت

  1. ابتدا خمیر را طبق دستور خمیر فوندانت که در مقالات پیشین آموزش داده‌ایم تهیه کنید.
  2. کیک اسفنجی را از قبل آماده نمایید و آن را با خامه به اصطلاح آستر‌کشی کنید و به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید.


	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


    3.  سطح کار را با میزان مناسبی از پودر‌قند پوشش دهید و خمیر را روی این سطح به کمک وردنه به اندازه سطح کیک باز کنید.



	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


    4.  به کمک وردنه خمیر را به سطح کیک منتقل کنید و به کمک اتو‌ی فوندانت شروع به صاف کردن سطح خمیر کنید.



	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


    5.  به کمک پیتزا‌بر قسمت‌های اضافی خمیر را از آن جدا کنید.



	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


    6.  در حال حاضر کیک شما برای مرحله بعدی تزیین آماده است. (برای آشنایی با روش تزئیین کیک با استفاده از خمیر فوندانت می توانید به مقاله: روش تزیین کیک با فوندانت مراجعه نمایید.)



	نحوه‌ پوشاندن سطح کیک با خمیر فوندانت | وب


گروه آشپزی وب