پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ ماهی آمور(روش ایرانی)
● مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی آمور یك كیلوگرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
كره ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۴عدد
جعفری خردشده ۱قاشق غذاخوری
هل ومیخك از هر یك ۲ دانه
نمك وفلفل مقداركافی
● طرز تهیه :
پوست ماهی آمور را گرفته ،پس از شستن با ۸ ملاقه آب ،هل ومیخك بجوشانید. گوشت ماهی پخته شده را چرخ كرده وسوپ آنرا صاف نمائید.آرد را با كره تا حد طلائی رنگ شده سرخ كرده وداخل سوپ بریزید ،بگذارید بجوشد. پس از ۲ دقیقه گوشت چرخ كرده ماهی ،نمك وفلفل را به آن اضافه نمائید.در صورتیكه سوپ سفت دوست نداریدگوشت چرخ كرده را به آن اضافه نمائید. موقع كشیدن سوپ , روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید . برای ترش مزه شدن سوپ از نصف استكان آبلیمو استفاده نمائید ویا برای هر نفر یك لیمو ترش قاچ شده كنار آن بگذارید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه