VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کیفیت غذا
سازمان غذا و دارو
سلامت
غذا
مواد غذایی
وزارت بهداشت
دارو
تغذیه
رژیم غذایی
امنیت غذایی
ایران
تجهیزات پزشکی
۹ ساعت قبل / سایت پیراشکی
راهحل تشخیص سریع آلودگی مواد غذایی | مجله پیراشکی
به گزارش خبرآنلاین، این فناوری نوین با ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکههای عصبی مصنوعی، میتواند کیفیت و اصالت غذا را با دقت بالا تشخیص دهد و راهحلی موثر برای
۱۰ ساعت قبل / سایت گیمولوژی
زبان الکترونیکی هوشمند، راهحل محققان برای تشخیص سریع فساد و آلودگی در مواد غذایی
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، زبان الکترونیکی جدیدی مجهز به هوش مصنوعی توسعه دادهاند که میتواند در عرض چند دقیقه فساد و آلودگی مواد غذایی را شناسایی کند. این فناوری نوین با ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکههای عصبی مصنوعی، میتواند کیفیت و اصالت غذا را با دقت بالا تشخیص دهد و راهحلی موثر برای مبارزه …
۳۴ ساعت قبل / سایت خط سلامت
خواص پلو تره؛ پلوی جادویی که عطرش شما را مسحور میکند!+ طرز تهیه
خط سلامت: ترهپلو، یکی از غذاهای نوستالژیک و لذیذ ایرانی، با ترکیب برنج معطر و تره تازه، نه تنها طعمی بینظیر به سفرههای ما میبخشد، بلکه با دارا بودن خواص فراوان، به سلامت جسم و روح نیز کمک میکند. این غذا، به عنوان نماد فرهنگ غذایی غنی ایران، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که میتواند در پیشگیری …
برنج
پوست
برنج
پوست
زعفران
گوجه فرنگی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ / سایت صبح مجلس
کیفیت پایین غذای دانشجویان ناشی از سیاستهای نادرست و کمبود بودجه است
فرشاد ابراهیمپور، با اشاره به اعتراضات دانشجویان در خصوص کیفیت پایین غذای دانشگاه، گفت: سیاستهای نادرست، کمبود بودجه و خصوصیسازی خدمات رفاهی دانشجویی از عوامل اصلی کاهش کیفیت غذای دانشگاههاست. وی تأکید کرد: مجلس برای حل این مشکل به طور جدی اقدام خواهد کرد.
آموزش عالی کشور
تورم
آموزش عالی کشور
تورم
فرشاد ابراهیم پور نورآبادی
کیفیت پایین غذا
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ / سایت اقتصادآنلاین
زمان مناسب خوردن شام و تأثیر آن بر کیفیت خواب
کارشناسان میگویند حداقل سه ساعت پیش از خواب، دیگر غذا نخورید، اما اگر شام بزرگترین وعده غذای روز شماست، چندان نگران این هشدار نباشید.
سلامت
سلامت
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۰۱ / سایت خط سلامت
پنج راهکار شگفتانگیز برای لذت بردن از غذا خوردن با آرامش
خط سلامت: آرامش و تمرکز در هنگام غذا خوردن نه تنها به بهبود کیفیت تجربه غذایی کمک میکند، بلکه میتواند به مدیریت بهتر وزن و کاهش کالری مصرفی نیز منجر شود. بسیاری از متخصصان بر این باورند که کاهش عوامل حواسپرتی و افزایش ذهنآگاهی هنگام خوردن باعث میشود افراد پیام سیری را بهتر درک کرده و از طعم و لذت …
تلفن همراه
ذهن
تلفن همراه
ذهن
مغز
وزن
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت سیمرغ
غذای گربه رویال کنین؛ چرا این برند محبوب گربه هاست؟
غذای گربه برند رویال کنین royal canin انتخابی ایدهآل برای گربههایی است که به تغذیهای خاص و متعادل نیاز دارند. این غذا با ترکیباتی با کیفیت و فرمولاسیون دقیق، به حفظ سلامت و شادابی گربهها کمک میکند و گزینهای مطمئن برای مراقبت بهتر از دوست پشمالوی شماست، اما چرا این غذا اینقدر محبوب است؟ مشخصات این …
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ سایت سلامت نیوز
پایش مستمر محصولات سلامت محور؛ تاکید سازمان غذا و دارو بر نظارت پس از عرضه به بازار
در راستای تضمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات سلامت محور، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراوردههای سلامت محور سازمان غذا و دارو تأکید کرد که نظارتهای این سازمان باید فراتر از پیش از عرضه به بازار، به نظارتهای پس از عرضه نیز تسری یابد.
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ خبرگزاری ایرنا
۱۰۰ قلم داروی مورد نظر در دسترس نمیباشد
تهران- ایرنا- مساله کمبود دارو از مشکلاتی است که با وعده حل نمیشود، بیمار اگر داروی با کیفیت و مناسب خود را همین امروز در دسترس نداشته باشد، حالش خراب میشود و ممکن است نفسش تنگ شود، به همین دلیل وزیر بهداشت دولت چهاردهم مهمترین مساله این وزارتخانه را در شرایط کنونی کمبود ۳۰۰ قلم دارو دانسته و مدیر …
سازمان غذا و دارو
داروخانه
سازمان غذا و دارو
داروخانه
داروسازی
اقلام دارویی
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت آفتاب نیوز
هر روز صبح این مقدار پروتئین بخورید/ منابع پروتئین برای صبحانه
رژیم غذایی غنی از پروتئین با همه چیز از بهبود عضلانی و کنترل پایدار اشتها گرفته تا افزایش متابولیسم و کاهش فشار خون مرتبط است و یکی از راههای مصرف مقدار مناسبی از غذاهای پروتئینی با کیفیت بالا این است که هر روز خود را با صبحانه مملو از پروتئین آغاز کنید.
پروتئین
تخم مرغ
پروتئین
تخم مرغ
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ خبرگزاری تسنیم
برپایی نشست فعالان و مهندسان کیفیت صنعت غذا در مازندران- فیلم فیلم استان تسنیم | Tasnim
نشست انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران با هدف تجلیل از فعالان این حوزه برگزار شد.
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت سلامت نیوز
لغو حضور ایران در نمایشگاههای بینالمللی دارو به دلایل سیاسی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مرتبط با کیفیت داروهای ایرانی، اعلام کرد محدودیتهای اعمالشده برای حضور شرکتهای دارویی کشور در نمایشگاههای بینالمللی، نتیجه فشارهای سیاسی و تحریمهای ظالمانه است و ارتباطی با کیفیت محصولات ندارد.
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونهبرداری و راستیآزمایی میشوند
رییس هیات مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران گفت: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دورهای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونهبرداری میشوند و طبق استانداردهای هر محصول راستیآزمایی میشود.
منطقه مازندران
اداره نظارت بر غذا و دارو
منطقه مازندران
اداره نظارت بر غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت تجارت نیوز
هشدار به عدم حضور مسئولان فنی در شرکتهای دارویی
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو به عدم حضور مسئولین فنی در شرکتهای دارویی هشدار داد و گفت: مسئولین فنی در شرکتهای تولید، واردات، توزیع و فوریتی دارو نقش حرفهای و جایگاه قانونی مهمی در تضمین کیفیت داروها دارند.
دارو
سازمان غذا و دارو
دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ خبرگزاری برنا
هشدار سازمان غذا و دارو درباره فعالیت غیرحضوری مسئولین فنی در شرکتهای دارویی
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو درباره فعالیت غیرحضوری مسئولین فنی در شرکتهای دارویی هشدار داد و گفت: مسئولین فنی در شرکتهای تولید، واردات، توزیع و فوریتی دارو نقش حرفهای و جایگاه قانونی مهمی در تضمین کیفیت داروها دارند.
سازمان غذا و دارو
شرکت های دارویی
سازمان غذا و دارو
شرکت های دارویی
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ خبرگزاری ایرنا
ساماندهی وضعیت ارز دارو دست یاری دولت را میطلبد/ضرورت پرداخت فوری مطالبات ۳۴همت
تهران - ایرنا- رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با تاکید بر اینکه ساماندهی وضعیت ارز داروها و تجهیزات پزشکی دست یاری دولت را میطلبد، گفت: تغییرات نرخ ارز باعث میشود ارایه خدمات از باب دسترسی دچار مشکل شود یا کیفیت محصولات کاهش یابد.
بهداشت و سلامت
سازمان غذا و دارو
بهداشت و سلامت
سازمان غذا و دارو
اقلام دارویی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت عصرایران
فواید بینظیر لبنیات که از آن بیخبرید! (فیلم)
لبنیات دارای فواید زیادی هستند. این محصولات نه تنها منبع غنی کلسیم و ویتامین D هستند، بلکه به تقویت استخوانها، بهبود سلامت قلب و سیستم ایمنی کمک میکنند. همچنین، لبنیات میتوانند به هضم بهتر غذا و حفظ سلامت پوست و مو نیز کمک کنند. مصرف منظم لبنیات میتواند به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماریها و بهبود …
فواید
لبنیات
فواید
لبنیات
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ خبرگزاری مهر
کیفیت و کمبود دارو؛ دو روی یک سکه
یک پژوهشگر و فعال صنعت دارو، در ارتباط با چرایی بروز کمبود دارو در کشور، توضیحاتی داد.
کمبود دارو
داروسازی
کمبود دارو
داروسازی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت خط سلامت
راز طلایی کاهش وزن و عمر طولانی؛ چه ساعتی باید غذا بخورید؟! + جدول وعدههای غذایی بر اساس سن، میزان و ساعت مناسب
خط سلامت: آیا تا به حال به این فکر کردهاید که تنظیم وعدههای غذایی و ساعت مصرف آنها چقدر میتواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بگذارد؟ تغذیهی صحیح و برنامهریزی شده نه تنها انرژی مورد نیاز روزانه شما را تأمین میکند، بلکه نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها و بهبود کیفیت زندگی ایفا میکند.
رژیم غذایی
وعده های غذایی
رژیم غذایی
وعده های غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت سلامت نیوز
چالشهای تغذیهای در معلولین،از سوءتغذیه تا دسترسی دشوار به غذا
افراد معلول به دلیل محدودیتهای جسمی و اجتماعی، با مشکلات تغذیهای مختلفی از جمله سوءتغذیه، اضافهوزن و اختلالات بلع روبرو هستند. این مشکلات نیازمند توجه ویژه به رژیم غذایی و حمایتهای مناسب برای حفظ سلامت و کیفیت زندگی آنهاست.
معلولان
معلولان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت سبک ایده آل
چگونه از چسبیدن غذا به ماهیتابه استیل جلوگیری کنیم 3؟ - سبک ایده آل
برای جلوگیری از چسبیدن غذا به ماهیتابه و آماده کردن غذایی لذیذ، ترفندهای جالبی وجود دارد که با کاربرد آنها غذایی با کیفیت آماده میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری دانشجو
ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین میآورد، بروند.
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ روزنامه صمت
حذف موازی کاری سازمان استاندارد و غذا و دارو در بررسی کیفیت محصولات غذایی
دبیر فراکسیون تشکلهای صنایعغذایی و کشاورزی از لغو موازی کاری سازمان غذا و دارو و استاندارد در آزمایش و بررسی کیفیت مواد غذایی خبر داد.
استاندارد
استاندارد
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ خبرگزاری ایسنا
لزوم توجه جدی به کاربرد هوش مصنوعی در شیلات و آبزیپروری
مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: استفاده از دادههای محیطی مانند دما، کیفیت آب، رفتار ماهیها و نیازهای تغذیهای، سیستم هوش مصنوعی را قادر به تنظیم دقیق میزان غذا دهی میسازد که این امر باعث جلوگیری از هدر رفت غذا و نیز غذادهی متناسب با نیاز ماهی میشود.
کاربرد هوش مصنوعی در شیلات
مدیرکل شیلات استان اردبیل
کاربرد هوش مصنوعی در شیلات
مدیرکل شیلات استان اردبیل
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ خبرگزاری مهر
کدام مدل فر توکار بوش را بخریم؟
در ادامه می خواهیم درباره فرهای بوش صحبت کنیم؛ فرهایی که شاید هر آشپز حرفهای، آنها را به عنوان بهترین و با کیفیتترین دستگاههای پخت غذا معرفی میکنند.
آلمان
لوازم خانگی
آلمان
لوازم خانگی
قیمت لوازم خانگی
۱۴۰۳/۱۰/۰۷
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چه غذاهایی برای دیابتیها مفید است؟ لیست بهترین غذا برای دیابتیها
دیابت، این بیماری خاموش که هر سال افراد بیشتری را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار میدهد به معضلی جهانی تبدیل شده است. آنچه بسیاری از ما نمیدانیم این است که میتوان با تغذیه مناسب، کنترل این بیماری را در دست گرفت و کیفیت زندگی را بهبود بخشید.
مجله دیابت
تغذیه سالم
مجله دیابت
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
راههای پیشگیری از سردرد در هوای آلوده
افرادی که مرتباً دچار سردرد میشوند در روزهایی که هوا آلوده است و کیفیت پایینی دارد دچار سردردهای شدیدی میشوند. ترکیبی از مواد شیمیایی که به طور مرتب از ترافیک و صنایع منتشر میشود میتواند سینوسهای فرد را تحریک کرده و سردردهایش را تشدید کند.
آلودگی هوا
غذا
آلودگی هوا
غذا
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت اقتصادآنلاین
سردی معده چیست؟ چگونه آن را درمان کنیم
سردی معده یکی از مشکلات شایع گوارشی است که میتواند تأثیر زیادی بر کیفیت زندگی افراد بگذارد. این مشکل زمانی رخ میدهد که معده نتواند به درستی عمل کرده و غذا را هضم کند، که میتواند منجر به احساس سنگینی، نفخ، درد و سایر علائم ناخوشایند شود. در این مقاله، به بررسی علائم، عوامل ایجاد این مشکل و راههای …
معده
معده
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت اکوایران
مقصر عقب ماندگی در صنعت بسته بندی
ماشین آلات بستهبندی و چاپ در صنایع غذایی نقش بسیار مهمی دارند چون این تجهیزات به طور مستقیم بر کیفیت، کارایی و مقررات ایمنی محصولات غذایی تأثیر میگذارند.
صنعت غذا
صنعت غذای ایران
صنعت غذا
صنعت غذای ایران
بستهبندی
رضا نورایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت فرارو
وضع محدودیت جدید در صادرات محصولات کشاورزی
«از آنجا که محصولات کشاورزی مواد اولیه تولید محصولات غذایی هستند، تداوم ناترازی انرژی به کاهش کیفیت و کمیت غذا در کشور میانجامد و این امر لزوم افزایش واردات مواد غذایی و اجبار به تامین غذای جامعه از مسیر واردات را در پی خواهد داشت.»
ناترازی انرژی
محصولات کشاورزی
ناترازی انرژی
محصولات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
/ سایت رکنا
سازمان غذا و دارو با سرعت و کیفیت بیشتر در راستای فعالیتهای اثربخش فعالیت خود را ادامه می دهد
رکنا:دکتر مهدی پیرصالحی، رییس سازمان غذا و دارو، با اشاره به چالشهای جدی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، از بدهی سنگین این سازمان به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد و تأکید کرد که اصلاح فرآیندها، حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویتهای اصلی این سازمان برای تأمین پایدار دارو و تجهیزات …
تجهیزات پزشکی
سازمان غذا و دارو
تجهیزات پزشکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت جوان آنلاین
هشدار وزارت بهداشت درباره غذاهای خیابانی و رستورانی
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، غذاهای خیابانی و رستورانی اغلب حاوی چربی ترانس تولید شده صنعتی هستند.
وزارت بهداشت
صنایع غذایی
وزارت بهداشت
صنایع غذایی
کیفیت غذا
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ خبرگزاری ایرنا
آزمایشهای تخصصی برای صحت سلامت غذای کترینگهای صنعتی انجام میشود
تهران- ایرنا- سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگهای فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به لزوم کنترل مستمر کترینگهای صنعتی، آزمایشهای تخصصی و آزمونهای دورهای از غذاهای تهیه شده در این کترینگ ها برای صحت تامین غذای سالم توسط معاونت های غذا و دارو انجام میشود.
بهداشت و سلامت
سازمان غذا و دارو
بهداشت و سلامت
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت عصرایران
وضعیت ناامنی غذایی جهان در سال ۲۰۲۳؛ جایگاه ایران کجاست؟ (+ نقشه)
ناامنی غذایی متوسط، زمانی رخ میدهد که افراد با عدم اطمینان درباره توانایی تهیه غذا مواجه میشوند و ناخواسته مجبور به سازش در کیفیت یا مقدار غذای مصرفی میشوند. در مقابل، ناامنی غذایی شدید زمانی اتفاق میافتد که افراد نتوانند حداقل برای یک روز به غذا دسترسی داشته باشند.
ناامنی غذایی جهان
ناامنی غذایی جهان
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ سایت خط سلامت
بهترین غذاها برای پاکسازی روده
خط سلامت: پاکسازی روده یکی از مراحل مهم در حفظ سلامت دستگاه گوارش و بهبود کیفیت زندگی است. انتخاب غذاهای مناسب میتواند به بهبود عملکرد رودهها و دفع سموم کمک کند.
هضم غذا
پاکسازی روده
هضم غذا
پاکسازی روده
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت تابناک
روغن زیتون چگونه به عمر شما میافزاید؟
چه در حال تزیین سوپ باشید یا یک سالاد، روغن زیتون یکی از موادی است که طعم هر غذا را بهبود میبخشد. به شرطی که از روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید، حتی برای پختوپز نیز گزینهای سالم و مفید است.
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
فواید روغن زیتون
روغن زیتون
سلامتی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ سایت فرتاک
آشکشک تله مرگ شد؛ ۹ نفر در تهران مسموم شدند
مصرف آشکشک در یک خانواده تهرانی، به یک بحران غذایی تبدیل شد و ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد. این حادثه تلخ زنگ خطری جدی برای کیفیت مواد غذایی و نظارت بر اماکن تهیه غذا به صدا درآورد.
مسمومیت غذایی
مواد غذایی آلوده
مسمومیت غذایی
مواد غذایی آلوده
خیابان فرجام
آشکشک
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایلنا
گسترش فقر گریبان غذا را گرفت/ افزایش ده درصدی فقر در ایران طی دو سال
اقتصاد که بهسامان نباشد فقر اجازه نمیدهد سلامت جامعه حفظ شود، حتی افراد در این اقتصاد ضعیف هم غذایِ بدن را تامین میکنند اما غذایی که کیفیت ندارد. یک کارشناس درهمینباره میگوید: «افراد میخواهند با ارزانترین هزینه ممکن شکم را سیر کنند تا به بقا ادامه دهند اما این سیری میتواند در آینده خطرهای زیادی …
ایران
جامعه
ایران
جامعه
چاقی
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت نبض بازار
گسترش فقر گریبان غذا را گرفت
اقتصاد که بهسامان نباشد فقر اجازه نمیدهد سلامت جامعه حفظ شود، حتی افراد در این اقتصاد ضعیف هم غذایِ بدن را تامین میکنند اما غذایی که کیفیت ندارد. یک کارشناس درهمینباره به خبرآنلاین میگوید: «افراد میخواهند با ارزانترین هزینه ممکن شکم را سیر کنند تا به بقا ادامه دهند اما این سیری میتواند در آینده …
فقر
غذا
فقر
غذا
سلامت
سیری شکمی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت باشگاه خبرنگاران
اولویت سازمان غذا و دارو ، کیفیت و ایمنی است
عدم امکان تامین نقدینگی کامل و تخصیص به موقع ارز برای واردات مواد اولیه جهت تولید و ماشین آلات و عدم امکان خرید مستقیم به دلیل تحریم از جمله مشکلات موجود در صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی هستند.
آرایشی و بهداشتی
تولید دارو در کشور
آرایشی و بهداشتی
تولید دارو در کشور
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت برترینها
بهترین شکلات برای مناسب های خاص شکلات نعنایی افتر ایت نستله Nestle After Eight - برترین ها
شکلات ورقهای با مغز کرم نعنایی کمک به هضم بهتر غذا پیشنهاد میشود بعد از غذا استفاده شود کیفیت عالی بسته بندی شیک محصول کشور سوئیس برند: نستله وزن: 200 گرم برند nestle نستله مدل After Eight وزن 200 گرم طعم نعنا ویژگی ها بسته بندی شیک قیمت ٢٨٠/٠٠٠ تومان جینا مارکت – فروشگاه لوازم
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری ایلنا
ضرورت ورود به بازارهای منطقهای جهت ارزآوری برای کشور
رئیس سازمان غذا و دارو در ششمین همایش و نمایشگاه ایران کازمتیکا بر اهمیت کیفیت، شفافیت و نظارت در فرآوردههای بهداشتی و آرایشی تأکید کرد و به لزوم گسترش محصولات ارگانیک و حفظ محیطزیست اشاره کرد.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری برنا
اهمیت کیفیت، شفافیت و نظارت در فرآوردههای بهداشتی و آرایشی
رئیس سازمان غذا و دارو بر اهمیت کیفیت، شفافیت و نظارت در فرآوردههای بهداشتی و آرایشی تأکید کرد و بر لزوم گسترش محصولات ارگانیک و حفظ محیطزیست اشاره کرد.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
اهمیت کیفیت و شفافیت در زنجیره تولید فرآوردههای آرایشی و بهداشتی
رئیس سازمان غذا و دارو در ششمین همایش و نمایشگاه ایران کازمتیکا بر اهمیت کیفیت، شفافیت و نظارت در فرآوردههای بهداشتی و آرایشی تأکید کرد و بر لزوم گسترش محصولات ارگانیک و حفظ محیطزیست اشاره کرد.
سازمان غذا و دارو
محصولات آرایشی و بهداشتی
سازمان غذا و دارو
محصولات آرایشی و بهداشتی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری مهر
کاهش کیفیت غذای دانشجویی در خوابگاههای سطح شهر تهران
طی بازدید شورای صنفی دانشجویان و ناظر این کمیته از فرآیند پخت غذا، مشخص شد که کیفیت غذا پس از انتقال به خوابگاهها کاهش پیدا میکند.
دانشگاه های ایران
دانشگاه تهران
دانشگاه های ایران
دانشگاه تهران
شورای صنفی دانشجویی
خوابگاه دانشجویی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ خبرگزاری ایسنا
دغدغە دانشجویان دانشگاە کردستان/ از مناسب نبودن امکانات خوابگاە و کیفیت غذا تا ایجاد اشتغال
روز دانشجو بهانهای شد تا دانشجویان دانشگاه کردستان بار دیگر دغدغهها و مطالبههای به حق خود را به گوش مسئولان استانی و دانشگاهی برسانند، از نبود امکانات خوابگاهی گرفته تا نبود کیفیت غذای دانشجویی و لزوم افزایش فعالیت تشکلهای دانشجویی.
روز دانشجو
16آذر روز دانشجو
روز دانشجو
16آذر روز دانشجو
دغدغه های دانشجویان
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت خط سلامت
برای بهبود کیفیت بینایی تان این 3 مدل ناهار را در 3 هفته بخورید + طرز تهیه
خط سلامت: کیفیت بینایی یکی از جنبههای حیاتی سلامت انسان است که تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. انتخاب ناهار مناسب میتواند به تقویت بینایی و حفظ سلامت چشمها کمک کند.
غذا
چشم
غذا
چشم
بینایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
/ سایت فرتاک
هشدار سازمان غذا و دارو: از خرید این محصولات آرایشی خودداری کنید+اسامی محصولات
سازمان غذا و دارو با انتشار فهرستی از محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، مصرفکنندگان را نسبت به خطرات استفاده از این محصولات بیکیفیت و تقلبی هشدار داد.
سازمان غذا و دارو
بهداشتی
سازمان غذا و دارو
بهداشتی
آرایشی
۱۴۰۳/۰۹/۱۶
/ خبرگزاری میزان
اصلیترین دغدغههای آیندهسازان ایران؛ از مناسب نبودن امکانات خوابگاه و کیفیت غذا تا لزوم افزایش کیفیت آموزش و فراهم شدن امکان اشتغال در کنار تحصیل
در این گزارش به بهانه روز دانشجو به بررسی دغدغههای این قشر مهم و آیندهساز پرداختیم، مناسب نبودن امکانات خوابگاه، کیفیت غذای دانشجویی، لزوم توجه به کیفیت آموزش و بیشتر شدن فعالیتهای تشکلهای دانشجویی از جمله دغدغههای دانشجویان بوده است.
روز دانشجو
روز دانشجو
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت نبض بازار
سومین عامل مرگ و میر در ایران شناسایی شد
معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد بسیاری از بیماریها در دنیای امروز به دلیل نوع تغذیه و کیفیت غذا است؛ به طوری که تغذیه سومین عامل مرتبط با مرگ و میرها در کشور است.
لبنیات
قیمت لبنیات
لبنیات
قیمت لبنیات
روغن
قیمت روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت روزنامه آگاه
ساعتهای خوشمزه، عمر کوتاهتر
ملیحه محمودخواه-خبرنگار گروه جامعه: مصرف سرانه سوسیس و کالباس در ایران تنها ۱۵۰ تا ۲۰۰گرم است، این در حالی است که براساس آمار عمده این محصولات نامرغوب هستند. با وجود آنکه بیشتر متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف سوسیس و کالباس بسیار مضر بوده و سلامت افراد را بهدلیل مواد تشکیلدهنده نامرغوب به خطر میاندازد. …
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
کلسترول
اتحادیه فروشندگان
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
پروفایل پرینت: کنترل کیفیت غذا با هوش مصنوعی
این روزها جمعیت جهان بیش از هر زمان دیگری است و این جمعیت به خوراک نیاز دارند. همزمان با رشد یک درصدی سالانه جمعیت، تقاضا برای غذا نیز افزایش یافته. این یعنی تولید بیشتر مواد غذایی. اما تولید بیشتر مواد غذایی به محیطزیست آسیب میزند. و مهمتر از آن، هرچه میزان تولید افزایش یابد، ممکن است کیفیت غذا …
هوش مصنوعی
سنگاپور
هوش مصنوعی
سنگاپور
کیفیت غذا
پروفایل پرینت
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت اعتماد آنلاین
معرفی انواع غذای گربه رویال کنین
یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتهای تولید کننده مواد غذایی برای گربههای خانگی و خیابانی با نژادهای گوناگون، گروه تولیدی رویال کنین میباشد. این شرکت با تولید محصولات متنوع و با قیمت رقابتی توانسته در سراسر جهان محبوبیت قابل توجهی را به دست بیاورد. این شرکت غذاهایی با کیفیت و با فرمولاسیون جدید را …
غذای گربه
غذای گربه
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت رکنا
خشکی دهان نشانه چیست؟ + 15 جدول جالب درباره خشکی دهان
رکنا: خشکی دهان به دلیل کاهش تولید بزاق ایجاد می شود و می تواند مشکلاتی در خوردن، صحبت کردن و هضم غذا به وجود آورد. در صورت تجربه خشکی دهان شدید، ممکن است اختلالات گلو، اضطراب و کاهش کیفیت زندگی را نیز به همراه داشته باشد. بنابراین، توصیه می کنیم که درمان سریع این مشکل را در نظر بگیرید تا بتوانید …
دهان
خشکی دهان
دهان
خشکی دهان
دهان و دندان
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت تابناک
نحوه تشخیص پنیر سالم و با کیفیت
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی، برای تشخیص پنیر سالم و با کیفیت، نکاتی را متذکر شد.
سازمان غذا و دارو
پنیر
سازمان غذا و دارو
پنیر
رژیم غذایی
نشان سیب سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ خبرگزاری مهر
چگونه پنیر سالم و با کیفیت را تشخیص دهیم
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی، برای تشخیص پنیر سالم و با کیفیت، نکاتی را متذکر شد
لبنیات
سازمان غذا و دارو
لبنیات
سازمان غذا و دارو
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت سبک ایده آل
کباب لقمه اصیل چگونه طبخ می شود؟ - سبک ایده آل
به گزارش سبک ایده آل به نقل از خبرفوری کباب لقمه، این شاهکار محبوب سفرههای ایرانی، نهتنها یک غذا، بلکه یادآور لحظههای ناب خانوادگی و دورهمیهای گرم است. در این مقاله، رمز و راز طرز تهیه کباب لقمه را یاد میگیریم که نهتنها در ظاهر و طعم، بلکه در کیفیت نیز با نمونههای رستورانی رقابت
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت انصاف نیوز
طرز تهیه کباب لقمه اصیل ایرانی به سبک رستورانی | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: کباب لقمه، این شاهکار محبوب سفرههای ایرانی، نهتنها یک غذا، بلکه یادآور لحظههای ناب خانوادگی و دورهمیهای گرم است. در این مقاله، رمز و راز طرز تهیه کباب لقمه را یاد میگیریم که نهتنها در ظاهر و طعم، بلکه در کیفیت نیز با نمونههای رستورانی رقابت کند. از انتخاب گوشت مناسب تا ترکیب
کباب
کباب لقمه
کباب
کباب لقمه
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
/ خبرگزاری دانشجو
مسمومیتهای غذایی و معضل تکراری غذای دانشجویی؛ آیا وقت تغییر نیست؟
غذاهای ارائهشده در سلف دانشگاهها به یکی از چالشهای اساسی محیطهای دانشگاهی تبدیل شده است، رفاه و سلامت دانشجویان مستقیماً تحت تأثیر کیفیت غذای مصرفی آنهاست، اما این موضوع همواره با کمتوجهی روبهرو بوده است.
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت برترینها
معرفی باغ رستوران میلانو
اره اینجا شیرازه ، قلب تپنده ی ایران 🍖یکی از با کیفیت ترین باغ رستوران های شیراز 🍔کیفیت غذا واقعا بالا هست اینجا ⏰️ساعت کاری دی جی و موزیک زنده هم از ۸ تا ۱ بامداد هست 📱09129174381 📍شیراز، هم بلوار دکتر حسابی، کوچه ی ۳۸، قبل از پل انجیره 📳اینستاگرامشون: bagh.restaurant.milano
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ خبرگزاری برنا
ارتقای دانش تخصصی در فرمولاسیون محصولات شوینده
رئیس اداره صدور مجوزهای فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: فرمولاسیون صحیح پودرهای لباسشویی، مایعات لباسشویی و نرمکنندههای البسه از جنبههای حیاتی در تضمین کیفیت، ایمنی و عملکرد آنها به شمار میرود.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
ارتقای کیفیت شویندهها با دانش تخصصی؛ رویکرد جدید سازمان غذا و دارو در فرمولاسیون محصولات
سازمان غذا و دارو به منظور ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات شوینده، بر اهمیت ارتقای دانش تخصصی در فرمولاسیون پودرهای لباسشویی، مایعات لباسشویی و نرمکنندهها تأکید کرده است. مهندس سامان بهرهمندی، رئیس اداره صدور مجوزهای فرآوردههای آرایشی و بهداشتی این سازمان، به تشریح جزئیات و الزامات فرمولاسیون صحیح این …
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت اقتصادآنلاین
حذف رقابت از بازار پلتفرمها به روش اسنپفود
تلاش اسنپفود برای ایجاد قراردادهای خاص با رستورانها، اگرچه در ابتدا با هدف عدم ورود بازیگران جدید به بازار سفارش آنلاین غذا به انحصار این شرکت میانجامد اما در ادامه به دلیل انحصار ایجاد شده و حذف رقابت، منجر به کاهش کیفیت خدمات این شرکت خواهد شد و رفاه مردم را مورد مخاطره قرار خواهد داد.
اسنپ فود
اسنپ فود
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ سایت رکنا
منابع محدود غذای دانشجویان؛هزینه غذای دانشجویان 3 برابر اعتبار فعلی است/ ناترازی در درآمدهای دانشگاه ها
رکنا:معاون فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: کیفیت غذا در دانشگاهها متفاوت است . منابعی که دانشگاهها برای تامین غذا دارند محدود است .
غذای دانشجویی
غذای دانشجویی
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
/ مجله مثبت سبز
با بهترین خواص چلغوز آشنا شوید، یک سوپر غذا
در این مطلب با بهترین خواص چلغوز آشنا می شوید تا بتوانید از آن برای اهداف سلامتی و بهبود کیفیت زندگی خود بهره ببرید.
زهرا قباخلو
تغذیه
زهرا قباخلو
تغذیه
مقالات گوناگون
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
اقدامات سازمان غذا و دارو برای بهبود سلامت فراوردههای گوشتی
سرپرست اداره امور فرآوردهها با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، درباره اقدامات جدید این سازمان در راستای بهبود سلامت عمومی و تولید محصولات گوشتی با کیفیتتر توضیح داد.
سازمان غذا و دارو
فرآورده های گوشتی
سازمان غذا و دارو
فرآورده های گوشتی
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ خبرگزاری ایسنا
پروژههای نوین برای تولید فراوردههای گوشتی سالمتر در سازمان غذا و دارو
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو ، درباره اقدامات جدید این سازمان در راستای بهبود سلامت عمومی و تولید محصولات گوشتی با کیفیتتر توضیح داد.
سازمان غذا و دارو
فرآورده گوشتی و پروتئینی
سازمان غذا و دارو
فرآورده گوشتی و پروتئینی
۱۴۰۳/۰۸/۲۹
/ سایت سبک ایده آل
چگونه لپه خوشمزه برای خورش قیمه بخریم؟ - سبک ایده آل
انتخاب لپه مناسب برای تهیه خورش قیمه میتواند طعم و کیفیت نهایی غذا را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد.
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت فرادید
ماهی تیلاپیا؛ گونهای مهاجم برای محیط زیست یا گزینهای مناسب برای رسیدن به امنیت غذایی؟
مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات کشور با بیان اینکه پرورش ماهی تیلاپیا میتواند به امنیت غذایی ما منجر شود، اظهار کرد: این ماهی در دنیا به بازارهای جهانی و با استانداردهای بسیار سختگیرانه صادر میشود و در ایران نیز مکاتبات سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی به عنوان متولی رسمی محصولات خام دامی …
ماهی
حیات وحش
ماهی
حیات وحش
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت تریبون اقتصاد
غذای دانشجویی چقدر برای دانشگاهها آب میخورد؟
هزینههای صرف شده برای تهیه غذای دانشجویان بسته به کیفیت آشپزخانههایی که اقدام به تهیه غذا میکنند، میتواند متفاوت باشد.
غذای دانشجویی
هزینه غذا
غذای دانشجویی
هزینه غذا
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت عصرایران
ماهی تیلاپیا گزینه ای مناسب برای رسیدن به امنیت غذایی است؟
مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات کشور با بیان اینکه پرورش ماهی تیلاپیا میتواند به امنیت غذایی ما منجر شود، اظهار کرد: این ماهی در دنیا به بازارهای جهانی و با استانداردهای بسیار سختگیرانه صادر میشود و در ایران نیز مکاتبات سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی به عنوان متولی رسمی محصولات خام دامی …
ماهی تیلاپیا
امنیت غذایی
ماهی تیلاپیا
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ خبرگزاری ایلنا
حمایت سازمان غذا و دارو از صدورمجوز تجهیزات پرستاری و مراقبت در منزل
معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان غذا و دارو گفت: توسعه تجهیزات و خدمات مراقبت در منزل به بهبود کیفیت خدمات سلامت و کاهش هزینه های مردم و بیمه ها کمک می کند و سازمان غذا و دارو از صدور مجوز این تجهیزات حمایت می کند.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت تابناک
بهترین غذاها برای رفع گرسنگی در شب
در ادامه به برخی از میانوعدههای توصیه شده توسط متخصصان تغذیه میپردازیم که برای رفع گرسنگی شبانه و بهبود کیفیت خواب ایدهآل هستند.
رفع گرسنگی
گرسنگی شبانه
رفع گرسنگی
گرسنگی شبانه
گرسنگی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت خط سلامت
برای داشتن یک رابطه جنسی بهتر از کدام ادویه ها استفاده کنیم؟
خط سلامت: در دنیای مدرن، افراد به دنبال راههای طبیعی برای افزایش کیفیت زندگی جنسی خود هستند. یکی از روشهای اثربخش، استفاده از ادویههای طبیعی است که نه تنها طعم و بوی غذا را بهبود میبخشند بلکه میتوانند به تقویت میل جنسی و بهبود عملکرد در روابط زناشویی کمک کنند. در این گزارش، به بررسی انواع ادویههایی …
رابطه جنسی
افزایش میل جنسی
رابطه جنسی
افزایش میل جنسی
تقویت سیستم ایمنی
ادویه
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت خط سلامت
چگونه بهترین آرد را برای رژیم غذایی خود انتخاب کنید؟
خط سلامت: انتخاب آرد مناسب برای رژیم غذایی میتواند تأثیر بسزایی بر کیفیت غذا، سلامت و حتی کاهش وزن داشته باشد.
کاهش وزن
جو دوسر
کاهش وزن
جو دوسر
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ سایت خط سلامت
بهترین ناهار برای افرادی که دردهای استخوانی دارند به سبک آفریقایی / آشپزی ملل
خط سلامت: دردهای استخوانی و مفصلی میتوانند کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار دهند. انتخاب غذاهای مناسب میتواند به تسکین این دردها و تقویت استخوانها کمک کند. در این مقاله، به بررسی یکی از بهترین ناهارها برای افرادی که با دردهای استخوانی مواجهاند، با تأکید بر غذاهای خوشمزه و مغذی به سبک آفریقایی میپردازیم.
ناهار
غذا
ناهار
غذا
آشپزی ملل
دردهای استخوانی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
نظارت ویژه بر داروهای حساس
در پی انتشار مطلبی با عنوان «موج نگرانی در بیماران دیالیزی» در تاریخ ۱۵آبان در روزنامه «دنیایاقتصاد» سازمان غذا و دارو در پاسخی به روزنامه بر نظارت دقیق بر کنترل کیفیت و تولید داروها، بهویژه داروهای حساس مانند محلولهای دیالیزی و حمایت از بیماران دیالیزی تاکید کرد.
سازمان غذا و دارو
بیماران دیالیزی
سازمان غذا و دارو
بیماران دیالیزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ خبرگزاری ایلنا
محصولات شرکت نگارین گستر کیمیا بر پایه گیاهی است/ توان رقابت با لوازم آرایشی خارجی را داریم/ سازمان غذا و دارو فعالیت شرکتهای تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی را محدود میکند+فیلم
مدیرعامل شرکت نگارین گستر کیمیا گفت: 60 تا 70 درصد از لوازم آرایشی موجود در کشور قاچاق است که عموما این کالاها بیکیفیت بوده و بدون هیچ نظارتی و با نام برندهای خارجی معتبر وارد کشور می شوند که معمولا با قیمتهای سرسام آور و برچسب اصالت کالا به فروش میرسند.
نگارین گستر کیمیا
نگارین گستر کیمیا
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت سلامت نیوز
نظارت جامع سازمان غذا و دارو بر کیفیت و ایمنی محلولهای دیالیزی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این سازمان با هدف حفظ سلامت عمومی و در راستای رسالت خود، تمامی مراحل کنترل کیفیت و نظارت بر تولید داروها، بهویژه داروهای حساس مانند محلولهای دیالیزی را با دقت و سختگیری کامل انجام میدهد.
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت اکالا
نحوه تشخیص گل کلم ترد و مرغوب (7 روش طلایی)
از آنجایی که کیفیت گل کلم میتواند تاثیر زیادی بر طعم و مزه غذا داشته باشد، انتخاب یک گل کلم مرغوب اهمیت ویژهای دارد. تشخیص گل کلم ترد...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ خبرگزاری ایلنا
نظارت کامل و بیمماشات سازمان غذا و دارو بر تولید محلولهای دیالیزی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که این سازمان در راستای رسالت خود و با هدف حفظ سلامت عمومی، نظارت دقیقی بر مراحل کنترل کیفیت و تولید داروها، بهویژه داروهای حساس مانند محلولهای دیالیزی، اعمال میکند. این نظارت شامل آزمونهای شیمیایی، میکروبی و فیزیکی برای تضمین کیفیت و ایمنی داروها است.
روابط عمومی سازمان
سازمان غذا و دارو
روابط عمومی سازمان
سازمان غذا و دارو
سلامت
قوانین و مقررات
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۸/۱۴ - ۱۰:۵۵:۰۸
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ -
24 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی