قیمت طلا امروز




 سلامت مواد غذایی

 سایت سلامت نیوز / ۳۷ ساعت قبل

گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!

افزایش قیمت دارو و مواد غذایی دیگر صرفاً یک مسئله اقتصادی نیست؛ نشانه‌هایی نگران‌کننده از تبدیل شدن گرانی به یک تهدید مستقیم برای سلامت مردم دیده می‌شود. روایت‌های منتشرشده از افزایش قیمت داروها، کاهش مصرف مواد غذایی و ناتوانی برخی شهروندان در پرداخت هزینه اقلام ضروری، تصویری نگران‌کننده از شرایط معیشتی ترسیم می‌کند؛ شرایطی که در آن یک بیمار به دلیل قیمت ۱۳۰ هزار تومانی یک ورق آنتی‌بیوتیک از داروخانه دست خالی برمی‌گردد و شهروند دیگری حتی توان خرید یک عدد تخم‌مرغ را ندارد.
 گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!

فریبا نظری در کانال جامعه شناسی اجتماعی نوشت : افزایش نرخ ۸۲ قلم دارو/ گرانی ۱۲۰ درصدی میانگین قیمت آنتی‌بیوتیک‌ها( آفتاب نیوز، ۲۷ مرداد ۱۴۰۵).

تورم مواد غذایی در بازار ایران سه‌رقمی شده و مصرف انواع کالاهای اساسی را بنا بر روایت تولیدکنندگان ریزشی کرده است. تولیدکنندگان می‌گویند کاهش مصرف مواد غذایی در کشور در حدی بوده که در مواردی نیاز به واردات کالا را برطرف کرده و برنامه افزایش تولید را در واحدهای تولیدی فعلا متوقف کرده است.( فرارو، ۲۷ مرداد ۱۴۰۵).

بدون هیچ بزرگ‌نمایی و اغراقی، افزایش چشمگیر قیمت مواد خوراکی و دارو، شلیک به سلامت و زیست شهروندان و به مثابه شکنجه ماست.دو خبر کوتاه بالا، بسیار سهمگین است، چون بقا و زنده ماندن ما را نشانه گرفته است. آن‌چنان که در مشاهدات روزمره دیده می‌شود:

پرده نخست: مردی به فروشگاه مواد غذایی آمد، یک دانه تخم‌مرغ و دو عدد سیگار برداشت اما وقتی فروشنده کارتش را کشید به او آرام گفت: موجودی ندارد.

پرده دوم: امروز برای خرید یک برگ ویتامین ب به داروخانه رفتم، داروساز ناراحت و کلافه بود. از ایشان پرسیدم درست است که قیمت داروهایی مانند آنتی‌بیوتیک‌ها افزایش زیادی داشته است؟ ایشان با ناراحتی گفت: بله!

بیمار همین امروز آمده یک برگ آموکسی‌کلاو با نسخه بگیرد، وقتی قیمتش را شنید ۱۳۰ هزار تومان، از داروخانه خارج شد و رفت!

ایشان ادامه داد: یک سال است تأمین اجتماعی، بدهی خود را در قبال نسخه‌های دارویی تحت پوشش به داروخانه‌ها پرداخت نکرده است. دیگر هیچ کس نسخه را با بیمه تأمین اجتماعی محاسبه نمی‌کند!

گفتم: حتی داروهای مکمل و ویتامین‌های ضروری به‌ویژه برای گروه‌های سنی کودکان و سالمندان هم شامل تعرفه بیمه نیستند، با تلخ‌کامی تأیید کرد و گفت: «دقیقاً همین‌طور است».

در حالی که شهروندان برای تهیه‌ی داروهایی مانند آنتی‌بیوتیک با بن‌بست روبه‌رو هستند و کارتشان برای خرید یک دانه تخم‌مرغ موجودی ندارد، نشستگان در خانه ملت، قانون سکوت و حبس وضع می‌کنند!

آن‌ها می‌خواهند دهان‌ها را ببندند، در حالی که فقر، گرانی و بحران بقا، توقفی ندارد و هر روز بی‌صدا جان شهروندان را می‌گیرد.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.