یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

مصرف شیر در دوران بارداری


شیر دارای مقادیر زیادی چربی، کلسیم، ویتامین D و پروتئین است.تحقیقات متعددی راجع به مصرف شیر در دوران بارداری انجام پذیرفته و روشن شده است کودکان زنانی که در طول حاملگی شیر کافی نوشیده اند، باهوش تر هستند، وزن بیشتری در هنگام تولد دارند، در آینده قدبلندتر می شوند، سرعت رشد بیشتری دارند و بالاخره خطر کمتری برای ابتلا به دیابت نوع دو در بزرگسالی دارند.
همچنین زنانی که مادرانشان در دوران بارداری شیر بیشتری نوشیده اند، خطر کمتری برای ابتلا به بیماری صعب العلاج ام اس (MS) دارند.
به توصیه USDA (وزارت کشاورزی آمریکا) زنان باردار بایستی روزانه مجموعاً سه فنجان شیر یا سایر فراورده های لبنی مصرف نمایند.
مصرف سه فنجان شیر(از نوع کم چرب) می تواند ۹۰% نیاز به کلسیم، ۵۹% نیاز به ویتامین D و بیشتر از یک سوم نیاز پروتئینی زن باردار در هر روز را تامین کند.
اگرچه به علت کالری کمتر موجود در شیر کم چرب، اکثر منابع علمی و متخصصین مصرف شیر کم چرب یا شیر بدون چربی را پیشنهاد کرده اند، با این حال به دلیل آنکه حدود ۸۰% زنان با کمبود ویتامین D مواجه هستند، معدودی از منابع نیز مصرف شیر پرچرب(که حاوی مقدار بیشتری ویتامین D است) را توصیه می کنند.
برای اطمینان از نوع شیر رژیم غذایی خود با پزشکتان مشورت کنید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.